2777
2789

امسال انتخاب رشته دارم

بعد عمم اینا بشدتتتتتتتتتتتت حسودن!

یعنی اصلا دوست ندارن من به جایی برسم

بعد خبردار شدم هی از اون یکی  دختر عمم میپرسه من چه رشته ای میخوام بزنم 

میترسن برم تجربی با ریاضی

من خودم میخواستم برم انسانی چون واسم آسون تره و خب وکالت و روانشناسی و دوست دارم و گزینه هام توی انسانی بیشتره

ولی اونا میخوان دخترشون و بفرستن تجربی که دندونپزشک بشه

خیلی خیلی حرصم دراومده از وقتی این و شنیدم

واسه اینکه حرصشون و دربیارم میخوام برم تجربی:)

با اینکه علاقه ای به پزشکی و اینا ندارم

ولی اونا خیلی مامانم و حرص دادن و اذیتش می‌کنن

منم واس اینک بچزونمشون میرم تجربی..

امیدوارم پشیمون نشم:)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی که دوس داری برو کاری به چشم و هم چشمی نداشته باش بحث آیندته چرا داری دستی دستی آیندتو نابود میکنی بعدشم دندون پزشک شدن مگه کشکه که زرتی دندون پزشک بشه🙂

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

دخترجون این چیزا اصصلا برا کسی مهم نیس انقدری ک تجربی انسانی برای تو مهمه واسه هیچکس مهم نیس رشته مورد علاقتو بخون مامانت خودش انتقام بگیره 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

نه نرو تجربي خيلي سخته رياضي كه افتضاح همون انساني برو كاري به اونا نداشته باش مگ روانشناس ووكيل شدن بده فكرشو كن بخاطر حسادت اونا بري وبعدا ازپسش برنياي داغون ميشي ونادم چيزيو برو كه دوستداري وميدوني اينده اي داري باهاش بقيه رو ول كن 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️