2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظورم همون بود 😅😅 همزمان داشتم حرف میزدم با داداشم اشتباه نوشتم 

خواستم بدونم خانومایی که hpvداشتن عفونت واژنم داشتن یانه 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
بله عزیزم زگیل دارم ولی آزمایش تایپ روندادم چون باردارم 

نگران نباش عزیزم سیستم ایمنی بدنتو قوی کن 

حتما زیر نظر متخصص زنان باش

خودت سرخود درمان گیاهیی اینا نکن چون شاید بدتر بشه خدایی نکرده الان علم پیشرفت کرده درمان میشی ان شاءالله

خدا همتونو بغل کنه الهی 🦋🍃
خواستم بدونم خانومایی که hpvداشتن عفونت واژنم داشتن یانه 

ببین عزیزم ممکنه باشه ممکنه نباشه... شکل زگیل تناسلی مشخصه. وقتی تو معاینه ببینیم نمونه برداری میکنیم. بعد درمان رو شروع میکنیم‌. اگه از سویه های ۱۶.۱۸.۳۱.۳۳.۳۵ باشه لازمه که بررسی های بیشتری مثل پاپ اسمیر و ... هم انجام بشه. اگه رابطه ی پرخطر داشتی و شک داری پارتنرت زگیل تناسلی داره بهتره بری از طریق مراکز بهداشت واسه واکسن اقدام کنی. گارداسیل هم هست ایرانیشم هست 

ببین عزیزم ممکنه باشه ممکنه نباشه... شکل زگیل تناسلی مشخصه. وقتی تو معاینه ببینیم نمونه برداری میکنی ...

ببین من وشوهرم خداشاهده هیچ رابطه ی نامشروعی نداشتیم تادوسال بعد ازدواج اوکی بودم بعد اون عفونت عجیبی گرفتم که هردکتری میرفتم فقط قرص وپماد میداد اینا براسال ۹۶عه خب بعدشم باردارشدم توبارداری اولمم زگیل نزدم الان بارداری دوممه  -ولی من اسفند ۹۹زگیل زدم 

ببین عزیزم ممکنه باشه ممکنه نباشه... شکل زگیل تناسلی مشخصه. وقتی تو معاینه ببینیم نمونه برداری میکنی ...

ازطریق بهداشت اقدام میکنن واسه واکسن یاخودت باید بگیری 

چون یه تاپیک هست اکثرا خودشون گرفتن 

صددرصد خارجیشو میزنم فقط ترسم ازاینه که  نکنه از سال ۹۶ که عفونتام شروع شده ویروسو گرفته باشم والان زگیل زده باشم ولی بلزم میگم چرا توبارداری اولم زگیل نزدم  

ازطریق بهداشت اقدام میکنن واسه واکسن یاخودت باید بگیری  چون یه تاپیک هست اکثرا خودشون گرفتن&nb ...

میره تو نورون ها پنهان پنهان میشه تو موقعیت های دیگ خودشو نشون میده‌ . از طریق بهداشت ارزون تر در میاد ولی اره ازادم میفروشن ‌. در هر حالت باید بری نمونه برداری کنن. شاید اصلا hpv نیست قارچی چیزیه

میره تو نورون ها پنهان پنهان میشه تو موقعیت های دیگ خودشو نشون میده‌ . از طریق بهداشت ارزون تر در می ...

ببین من ۲۳ سالمه بنظرت اگه ازهمون ۹۶ این بیملری رو گرفته باشم تاالان به cin رسیده باتوجه به سنم چون بعضی دکترا میگن نه نرسیده البته حتما کلپوسکوپی وآزمایش تایپ رو انجام میدم 

میره تو نورون ها پنهان پنهان میشه تو موقعیت های دیگ خودشو نشون میده‌ . از طریق بهداشت ارزون تر در می ...

راستی شوهر بیشعورم فقط استخر زیاد میرفت دوران قبل کرونا بعد کرونا هم چون ما توسهرستانیم استخر بسته نشد فقط دوسه ماه اول تعطیل بود بازم زیاد میرفت 

ببین من ۲۳ سالمه بنظرت اگه ازهمون ۹۶ این بیملری رو گرفته باشم تاالان به cin رسیده باتوجه به سنم چون ...

بستگی داره ممکنه تا ده سال نشون نده اصلا. یا ممکنه هیچ وقت تبدیل به کنسر نشه