2777
2789
راستی شوهر بیشعورم فقط استخر زیاد میرفت دوران قبل کرونا بعد کرونا هم چون ما توسهرستانیم استخر بسته ن ...

یکم از طریق استخر و اینا بعیده. حالا راهی ک منتقل شده مهم نیست مهم درمانه 

ببین من وشوهرم خداشاهده هیچ رابطه ی نامشروعی نداشتیم تادوسال بعد ازدواج اوکی بودم بعد اون عفونت عجیب ...

ببین منم همین مشکلو پیدا کردم رفتم دکتر زنان و نمونه برداری کرد داد آزمایشگاه و گفتن ویروسه برای ادامه درمان رفتم پیش دکتر پوست تا دید گفت کی گفته این زیگیل هست و با دوتا کرم درمان شد...اول مطمن بشو از تشخیص دکترت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین منم همین مشکلو پیدا کردم رفتم دکتر زنان و نمونه برداری کرد داد آزمایشگاه و گفتن ویروسه برای ادا ...

آره منم پیش سه تا دکتر زنان رفتم دکتر پوستم رفتم مطمئنم زگیله چون شوهرمم بعد من زد چندبار رابطه سطحی داشتیم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
یکم از طریق استخر و اینا بعیده. حالا راهی ک منتقل شده مهم نیست مهم درمانه 

آره همه میگن ولی باور کن اندازه سرسوزنم خطا نرفته 

بستگی داره ممکنه تا ده سال نشون نده اصلا. یا ممکنه هیچ وقت تبدیل به کنسر نشه 

میشه درخواستمو قبول کنی باهات درارتباط باشم 

شما تبخال تناسلی داشتید؟ الان خوب شدید واس درمانت چیکار کردید، ممنون میشم جواب بدید آخه منم تازگیا ...

سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم نه عزیزکاش تبخال بود زگیله تبخال که درمانش چندتاپماد وقرصه