2777
2789
عنوان

اندازه شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست
باور کن منم مطمینم میگم طبیعی تو بیمارستان پشیمون میشم🤣من تهوعم گذشته ولی این تازه شروع شده.

آخرین پریودت کی بوده؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه سونو ندادی اگه مشکلی بود خب دکتر می‌گفت بهت عزیزم بقیه همه چی میگن  من شکمم گنده س تو بارد ...

مگه اندازه شکم تو بارداری دست خودته؟؟ دهن مردم همیشه بازه و فضولن 😐

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
۴ فروردین،طبقnTمن تو ۱۸ هفته بودم ولی تو انومالی ۱۹ هفته،به نظرت کدوم درست تره؟

ان تی دقیقتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مگه اندازه شکم تو بارداری دست خودته؟؟ دهن مردم همیشه بازه و فضولن 😐

فضولن و بی تربیت خب چکار کنم به قول شما دست خودم که نیست  

برای وزن گیری جنین تو ماه هشتم و نهم گوشت قرمز و کباب زیاد بخور.بچه قوی درشت میشه.من از اسم گوشتم حالم بده میشد.اصلا تو خیابون اگه قصابی می‌دیدم حالم بده میشد.کلا گوشت نخوردم.پسرمم تو هشت ماهگی با وزن دوکیلو و هفتاد گرم بدنیا اومد.ولی سر دخترم که گوشت می‌خوردم.با وزن چهارکیلو وصدگرم به دنیا اومد

ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم.بر دشمن مرتضی علی ع لعنت.
برای وزن گیری جنین تو ماه هشتم و نهم گوشت قرمز و کباب زیاد بخور.بچه قوی درشت میشه.من از اسم گوشتم حا ...

چ جالب ینی گوشت اینقدر تاثیر داره

منم خیلی بدم میاد

میخوام گوشت چرخی بخورم

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
برای وزن گیری جنین تو ماه هشتم و نهم گوشت قرمز و کباب زیاد بخور.بچه قوی درشت میشه.من از اسم گوشتم حا ...

چرا هشت ماهگی دنیا اومد اتفاقی افتاد؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
چ جالب ینی گوشت اینقدر تاثیر داره منم خیلی بدم میاد میخوام گوشت چرخی بخورم

خیلی خوبه.اگه بدت هم میاد سعی کن بخوری.سرخ شده آبپز کبابی ببین کدومش بیشتر به مزاجت میخوره همونو بخور.انشالله به سلامتی فارغ بشی

چرا هشت ماهگی دنیا اومد اتفاقی افتاد؟

فشارم بالا بود هیجده  و نیم بود فشارم.دکتر فقط برای جلوگیری از تشنج و کمای من سعی کرد اول جون منو نجات بده و بعد بچه رو.خدا رو شکر بخیر گذشت و پسرمم با اینکه نارس بود و کم وزن ولی خدارو شکر حالش خوب بود و تو دستگاه نیاز نشد بره و زردیش هم هفت بود که عادی بود .