2777
2789
عنوان

اندازه شکم

265 بازدید | 27 پست

سلام خانما من وارد ماه هشت شدم ولی شکمم کوچیکه اندازه ماه هشتیا نیست. اینطور که دیگران میگن .نگرانم

مشکلی برا بچه بوجود میاد 

کسی مث من هست

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

مگه سونو ندادی اگه مشکلی بود خب دکتر می‌گفت بهت عزیزم بقیه همه چی میگن 

من شکمم گنده س تو بارداری اولم کلی حرف شنیدم الان برای دومی هم شروع شده حرفاشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی نداره خیلیا ابنجورین کاش من جای تو بودم 

هیچوقت آرزو نکن جای کسی باشی چون من بجاش کلی درد و ناراحتی های بارداری داشتم تهوع شدید یبوست اسپاسم تپش قلب و......

مگه سونو ندادی اگه مشکلی بود خب دکتر می‌گفت بهت عزیزم بقیه همه چی میگن  من شکمم گنده س تو بارد ...

چرا دکتر گفت یکمی کوچولو هست ولی ماه بعدش گفت رشدش سعودی بوده و خوبه ولی بهرحال از ما خودم کمتره وزنش 

دکتر گفت دنیا میاد شیر میخوره بزرگ میشه🙄

هیچوقت آرزو نکن جای کسی باشی چون من بجاش کلی درد و ناراحتی های بارداری داشتم تهوع شدید یبوست اسپاسم ...

خب اونا رو که منم دارم خیالت راحت🤣،من اخه خیلی چاق شدم این خیلی بده

بِه کوچولو،پسر مامان،فدای اون شیطونیات😍
چرا دکتر گفت یکمی کوچولو هست ولی ماه بعدش گفت رشدش سعودی بوده و خوبه ولی بهرحال از ما خودم کمتره وزن ...

پسر من دنیا که اومد۳/۶۰۰وزنش بود برادرزادم۲/۸۰۰الان اون ماشاالله دوبرابر پسرمنه 

نگران نباش 

خواهرزادم تو ماه آخر دکتر گفت ریزه دیر به دنیا میاد وقتی دنیا اومد۳/۷۰۰وزنش بود 

مهم سلامتیشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خب اونا رو که منم دارم خیالت راحت🤣،من اخه خیلی چاق شدم این خیلی بده

چاقی برمیکرده نگران نباش گلم 

میگم شما که شکمت بزرگه درد و سوزش شکم هم داری از داخل. انگار که فشار میده بچه؟ 

چاقی برمیکرده نگران نباش گلم  میگم شما که شکمت بزرگه درد و سوزش شکم هم داری از داخل. انگار که ...

نه ولی من معدم خیلی داغونه،اسید برمیگرده بالا میسوزونه، بچه خیلی زود به معدم فشار اورده،کلا باید سرپا باشم اصلا نمبتونم دراز بکشم و...البته استراحت بودن ماههای اولم عامل این شد که چاق بشم

نه ولی من معدم خیلی داغونه،اسید برمیگرده بالا میسوزونه، بچه خیلی زود به معدم فشار اورده،کلا باید سرپ ...

منم شرایطم عین شماس بچه ت تو آنومالی۲۳۰گرم بود؟

خیلی داغونم بخدا.اره کم یا زیاده؟  اگه میدونی بگو

منم داغونم افتضاح وزنش نرماله دختر من هفته نوزدهم۲۵۰بود

منم داغونم افتضاح وزنش نرماله دختر من هفته نوزدهم۲۵۰بود

حس میکنم برا این رفلاکس ها زوده.تو کلا دقت کردم همه چیت مثل منه،دوتا خوش شانس😀

اولیت رو طبیعی بودی؟ راحت زایمان کردی؟لابد زایمامم مثل تو میشه😃

حس میکنم برا این رفلاکس ها زوده.تو کلا دقت کردم همه چیت مثل منه،دوتا خوش شانس😀 اولیت رو طبیعی بودی ...

اولی رو موندم تا طبیعی زایمان کنم رفتم تو بخش از ترس شروع کردم لرزیدن دیگه شوهرم با دکترم که تو بیمارستان خصوصی بود تماس گرفت سریع اتاق عمل رو آماده کردن سزارین شدم به درد زیاد کشیدن نرسید اصلا 

من سر اولی هم تا روز آخر تهوع و رفلاکس رو داشتم الآنم دارم شربتم دکتر داد فایده ندارن یه ساعت نگذشته دوباره شروع میشه

اولی رو موندم تا طبیعی زایمان کنم رفتم تو بخش از ترس شروع کردم لرزیدن دیگه شوهرم با دکترم که تو بیما ...

باور کن منم مطمینم میگم طبیعی تو بیمارستان پشیمون میشم🤣من تهوعم گذشته ولی این تازه شروع شده.