2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم،پزشکت درست گفته بهش اعتماد کن.بری سونو شکمی که هیچی مشخص نمیشه.باید واژینال سونو بشی و در حد تشکیل ساک یا کیسه زرده و‌محل تشکیل ساک و اینکه کیستی چیزی داری یا نه اطلاعات بهت میده.قلب هم قطعا هنوز تشکیل نشده.بهتره ب پزشکتون اعتماد کنید احتمالا هفته 8یا9میفرسته سونو که انشاالله صدای قلب کوچولوش رو هم میشنوی.

فعلا همون آزمایشها رو انجام بده و مراقب خودت و تو دلیت باش.

بعد من رفته بودم ی دکتر پولکی... ۴هفته ب علت درد ی طرفه سونو بیرون داده بودم و گفته بودن کیسته و همه چی عادیه و خارج از رحمم احتمال خیییییلی زیاد نیس... با جواب سونو رفتم پیش دکتر.. بتا هم هر ۴۸ ساعت تکرار کردم و دوبرابر شده بود...

۵ روز از موعدمم گذشته بود...

اینا رو بهش گفتم تاریخ اخرین پریودمو پرسید و گفتم... بعد میگه حالا شاید اصن حامله نباشی هم ب ای زودی اومدی😐😐😐 میگم بتا دادمممم دو باااار... میگه خو برا چی اومدی😐😐😐 میگم درد ی طرفه داشتم سونو دادم اومدم... میگه اها خارج رحمیه ( بدون نگا کردن ب سونو) میخاسم جیغ بزنم فقط. بعدم میگ من باید سونوت کنم( ک ۸۰تومن اضاف بگیره خانم) ببینم اصن رحمت حال و هوای بارداری داره یان😐😐😐 تو عمرم چنین پزشک زنانی ندیده بودممممم

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹

اخرش چی شد چی گفتن

هیچی. وقتی بتام بالاتر رفت چن روز بعدش رفتم جای دیگ سونو.ساک حاملگی درون رحم دیده شد‌ . دردمم برا کیستم بود ک توی حاملگی ایجاد میشه چون دیگ ادم پریود نمیشه ک اون مابقی فولیکول دفع شه میشه کیست خود ب خودم جذب شد و ختم بخیر شد

عاشقمو عاشق تو.. از همه دیوونه ترم...قرارمون یادت نره .. دیر نکنی منتظرم❤️🩹