2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم،پزشکت درست گفته بهش اعتماد کن.بری سونو شکمی که هیچی مشخص نمیشه.باید واژینال سونو بشی و در حد تشکیل ساک یا کیسه زرده و‌محل تشکیل ساک و اینکه کیستی چیزی داری یا نه اطلاعات بهت میده.قلب هم قطعا هنوز تشکیل نشده.بهتره ب پزشکتون اعتماد کنید احتمالا هفته 8یا9میفرسته سونو که انشاالله صدای قلب کوچولوش رو هم میشنوی.

فعلا همون آزمایشها رو انجام بده و مراقب خودت و تو دلیت باش.

بعد من رفته بودم ی دکتر پولکی... ۴هفته ب علت درد ی طرفه سونو بیرون داده بودم و گفته بودن کیسته و همه چی عادیه و خارج از رحمم احتمال خیییییلی زیاد نیس... با جواب سونو رفتم پیش دکتر.. بتا هم هر ۴۸ ساعت تکرار کردم و دوبرابر شده بود...

۵ روز از موعدمم گذشته بود...

اینا رو بهش گفتم تاریخ اخرین پریودمو پرسید و گفتم... بعد میگه حالا شاید اصن حامله نباشی هم ب ای زودی اومدی😐😐😐 میگم بتا دادمممم دو باااار... میگه خو برا چی اومدی😐😐😐 میگم درد ی طرفه داشتم سونو دادم اومدم... میگه اها خارج رحمیه ( بدون نگا کردن ب سونو) میخاسم جیغ بزنم فقط. بعدم میگ من باید سونوت کنم( ک ۸۰تومن اضاف بگیره خانم) ببینم اصن رحمت حال و هوای بارداری داره یان😐😐😐 تو عمرم چنین پزشک زنانی ندیده بودممممم

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
اخرش چی شد چی گفتن

هیچی. وقتی بتام بالاتر رفت چن روز بعدش رفتم جای دیگ سونو.ساک حاملگی درون رحم دیده شد‌ . دردمم برا کیستم بود ک توی حاملگی ایجاد میشه چون دیگ ادم پریود نمیشه ک اون مابقی فولیکول دفع شه میشه کیست خود ب خودم جذب شد و ختم بخیر شد

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄