2777
2789
عنوان

چرا من غش نمیکنم😅😅🙄🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 48 پست

من حمله ی پانیک دارم بعضی مواقع تا نزدیکی های گیجی و غش کردن میرم ولی از شانس به گل نشسته ی من دقیقا همون جاییکه لازمه خودمو بزنم به موش مردگی و ننه من غریبم بازی، کاملا سرحالم😐

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
با خیال راحت بخوابی!!!! غش فقط توو فیلما جذابه توو واقعیت مثل مرگ میمونه من خودم فشارم بیوفت چشام ...

چیش بده؟ 

حاظرم غشی بودم اما پنیک نداشتم 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فشارمم خیلی پایین باشه فوقش سر گیجه میگیرم

تو منی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

وا چرا میخوای غش کنی! 😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یذره اون قسمت بی حالیو شل کنی غش میکنی😁

عین مرده ها میشم یه بار از بی حالی ۱۸ ساعت پشت سر هم خوابیدم 

🌻Tʜɪɴᴋ ʙɪɢ, ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ, ᴀᴄᴛ ʙɪɢ, ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ..
یه کاری کن خون زیادی ازت بره     من فقط در این مورد غش میکنم

من خیلی خون دماغ میشم دریغ از یه غش ریز😅

وا چرا میخوای غش کنی! 😅

😅هیجان داره

خون دماغ ن منم با اون غش نمی کنم یه بار شریان دستم زده شده دو دیقه بعدش غش کرده بودم

ایی😱

نه آخه خون دماغم مثل شرشر شیر آب خون میریزه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز