2777
2789
پس از کنار هم بودن لذت نمیبرید دلت میخواد زندگیت چجوری باشه؟ دلت میخواد اون مثل عاشقا دنبالت باشه؟ ...

ازش فقط یه چیزی خواستم دوسم داشته باشه بهم وفادار باشه بهم دروغ نگه و پشتم باشه بهم ارزش بده شریک زندگیش باشم‌نه وسیله برای رفع نیازش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته هر کاری که نه. غیر منطقیه اگر مرد هر کاری کنه. ولی حداقل از بودن کنارت لذت ببره

درسته هیچ‌کس کامل نیس حتی خود من گل بی عیب خداست

ولی طرف من داره مرز های بد بودن و رد میکنه فقط مونده که معتاد باشه

بااین چیزایی ک اسی تعریف کردع چیز دیگع من نفهمیدم والا جزاین

آره الان خوندم بقیه تاپیکشو. افتضاحه

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.
فعلا که دارم مچشو با یکی دیگه‌میگیرم هه

نمیخام گناهشو بشورما ولی بنظر میاد باجاریت رابطه دارع وتوی پرکردنش بیتقصیر نیس

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
نمیخام گناهشو بشورما ولی بنظر میاد باجاریت رابطه دارع وتوی پرکردنش بیتقصیر نیس

بخدا فردا بدم تو جیبش مواد هم‌پیدا کنم‌تعجب نمیکنم اینقد که این همه انتظاراتمو پر کرده

رابطه هم داره به درک فقط میخام بفهمم مچشو بگیرم‌کاش خدا کمکم کنه

پس چیزی نخواندی اگه میخواستم بی ارزش باشم‌تو زندگی خونه پدرم میماندم 

پست اولو دومو خونده بودم عزیزم. فکر میکردم مهماشو اول نوشتی. الان خوندم بقیشو هنگم

بریت ماری چشمهایش را میبندد. کنت چشمهای بریت ماری را میبوسد. اوایل ازدواج همیشه این کار را میکرد. بریت ماری دیگر تنها نبود. چون کنت به او نیاز داشت و وقتی کسی به تو نیاز داشته باشد،دیگر تنها نیستی.

خدا خودش حال دلتو خوب کنه گلم واگه به صلاحته ک جدا بشی هرچه زودتر جداشی تا جونیت تموم نشده اونم بقول خودت ب درک بزار هرغلطی دلش میخاد بکنه تواززندگی وجوونیت لذت ببر گلم

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭