2777
2789
عنوان

سرنوشت

114 بازدید | 5 پست

در مقابل کسی که بهتون بدی میکنه سکوت کنید ی روز سرنوشت و روزگار حرفاتونو بهش میگه

چقدر ب این جمله اعتقاد دارید  

چقدر واستون پیش اومده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سال ۸۴عروسی کردم.خواهرم دو سال با من فاصله سنی داره و چند ماه از نامزدی من میگذشت که خواهرم نامزد کرد....خانواده نامزد خواهرم وضع مالی شون بهتر از شوهرم بودن .....چند ماه بعد ما عروسی مفصلی گرفتن واسمون و اومدیم سر خونه زندگیمون .....همه از عروسیمون تعریف میکردن ک هیچی کم و کسر نداشت...ولی خواهرم مرتب می‌گفت تا ببینی من یه عروسی بگیرم ...هر روز اینو تکرار می‌کرد می‌گفت مگه من مثل عروسی تو جشن میگیرم باید صد درجه بهتر باشه...بخدا هیچ وقت بد نخواستم براش ..ولی از بس گفت دیگه کم کم ناراحت میشدم اما هیچی نمی گفتم ...تا این که بعد چند ماه که میخواستن جشن بگیرن واسه عروسی یا همش از فامیلامون فوت میشد یا یه مشکلی پیش می اومد تا این که بالاخره پنج شش تا زن و مرد اومدن بدون سر و صدا و جشن بردنش سر خونه زندگیشون ...می‌خوام بگم بده آدم تحقیر کنه ...بیشتر مواظب رفتارمون باشیم ...واسه خودمون بد میشه ..... بخدا من هیچ وقت بد برا خواهرم نخواستم ولی آدمیزاد خودش به وجدانش جواب پس میده ..... مطمئن باشیم

من سال ۸۴عروسی کردم.خواهرم دو سال با من فاصله سنی داره و چند ماه از نامزدی من میگذشت که خواهرم نامزد ...

اره واقعاا   آدمباید ی روز ب وجدانش جواب بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40