2777
2789
عنوان

حس زایمان دارم

184 بازدید | 11 پست

سلام ۳۶هفته وپنج روزمه احساس میکنم واژنم داره باز میشه یه حس سوزش دارم مثل موقعی که میخوام پریود بشم ولی درد دیکه ای ندارم به نظرتون بچه داره میاد یا طبیعیه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دکتربری معاینه میکنه ببینه دهانه رحمت بازه یانه

معمولا بازبشه بالکه بینی یاترشحی ک خون توشه خودشونشون میده، من هیچ دردی نداشتم فقط لکه بینی، ولی تو38هفته

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰
من سربچه روقشنگ شب گذشتش تومثانه حس میکردم انگارکه اومده اونجااینقدرپایین بود.صبح ساعت ۸ کیسه ابم پا ...

منم همش حس میکنم الانه که کیسه ابم پاره شه مجبورم هی بخوابم که فشار نیاد انگار الانه بریزه یه حس مثل ادرار کردن اونطوری

جالبه من اصلا ترشح ندارم😕یا حداقل فعلا

من روز اخر ترشح داشتم رنگش صورتی بود یادمه تو همین سایت پرسیدم چرا ترشحم صورتیه بم گفتن امادا باش  نصف شب یهو دردم گرفت رفتم برای زایمان  

استرس نداشته باش اونقدر خدا کمکت میکنه  فک کنم حداقل یکی دوهفته دیگه کار داری  حالا باز اگه میترسی ب دکترت ی زنگ بزن یا یه بهداشت یا دکتر برو، اخرا کلا ادم همش حس زایمان داره چون نمیدونه قراره چه اتفاقی بیفته

من روز اخر ترشح داشتم رنگش صورتی بود یادمه تو همین سایت پرسیدم چرا ترشحم صورتیه بم گفتن امادا باش &n ...

اره خدا کنه الان نیادخ زوده 😢کارامم مونده کسیم ندارم بیاد برام😒تا ده روز دیگه