2777
2789
میشه بپرسم شما دکتر عفونی رفتین یا داخلی اخه عکسم نگرفت از ریه مون از سرفه هامون گفت باید اینو مصرف ...

ربطی به ریه نداره من همون اول که تستم مثبت شد دکتر داد خوردم همه دکترا اول این قرص میدن ولی چون حالم بدتر شد ریه ام درگیر شده کلا دارو هام عوض شد ولی حتما اسکن بده

خودشناسی DNA plus
چرا نسلتون منقرض نمیشه شمایی که علم رو انکار می‌کنین یعنی تو از دکتر بیشتر حالیته میای راهنمایی هم م ...

خواهرای گلم تو رو خدا دعوا نکنید من استرس دارم از مرگ نمیترسماما دختر جون دارم میگم زبونم لال این قرص عوارصش زیاد نباشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست خوبم قرصامون اسپرین بچه اترو استاتین بعد فاموتیدین نامروکسن قرص فاویپیرا ویر بعد ریفکساسین خیلی ...

اون ناپروکسن هم ۱۲ ساعت یکی میدن بابت بدن درد و بی قراری. 

استامینوفن کم هست و جواب نمیده.

آسپرین هم ضد انعقاد هست و رقیق کننده خون. یکی از قرص ها خطر ایجاد لخته داره بابت همین همه دکترا ضد انعقاد رو محض اطمینان میدن.

ریفکساسین هم آنتی بیوتیک هست مخصوص عفونت (تب یا گلو درد) مامان من جاش پنادور به صورت تزریقی گرفت. 

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
میشه بپرسم شما دکتر عفونی رفتین یا داخلی اخه عکسم نگرفت از ریه مون از سرفه هامون گفت باید اینو مصرف ...

مامان من عفونی رفت

تا ۲۱ روز باید داروها مصرف بشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خواهرای گلم تو رو خدا دعوا نکنید من استرس دارم از مرگ نمیترسماما دختر جون دارم میگم زبونم لال این قر ...

عزیزم بلا دوره انشاءالله استرس نداشته باش هوا روشن شد برید با یه پزشک مشورت کنید

❄️
چطوری عزیزم خودت همسرت دخترخانومت. بهتر شدید ؟ دارو ها رو خوردید ؟

سلام عزیزم من سرفه ندارم اما دخترم خیلی سرفه داره والا  داروها رو میخوریم فقط این قرص فا  ویپیراویر رو امروز فعلا 4تا خوردیم ممنونم از احوالپرسیتون شوهرم هم هیلی سرفه داره کلا سهوتامون بویایی نداریم و من خیلی صعف دارم و سر درد گلو درد

سلام عزیزم من سرفه ندارم اما دخترم خیلی سرفه داره والا  داروها رو میخوریم فقط این قرص فا  ...

شما چی عزیزم بهترین خودتون و همسرتون ان شا الله خداوتمام بیماران کرونایی رو شفا بده دوست خوبم ممنونم

سلام عزیزم من سرفه ندارم اما دخترم خیلی سرفه داره والا  داروها رو میخوریم فقط این قرص فا  ...

چرا چهار تا 

مگه هر دوازده ساعت هشت تا نیست؟

زودی علایم رو بر طرف می‌کنه ها دست دست نکنید 

به ما گفت روز اول هر دوازده ساعت هشت تا روزهای بعد هر دوازده ساعت سه تا

چرا چهار تا  مگه هر دوازده ساعت هشت تا نیست؟ زودی علایم رو بر طرف می‌کنه ها دست دست نکنید&nbs ...

به ما هم مینو گفته فعل 12 ساعت نیست از 4 بعد از ظهر استفادا کردیم تا 4 بعد از ظهر فردا میشه 24 ساعت بقیه شو تا اون موقع میخوریم درسته

چرا چهار تا  مگه هر دوازده ساعت هشت تا نیست؟ زودی علایم رو بر طرف می‌کنه ها دست دست نکنید&nbs ...

عزیزم شما هم سرفه شدید یعنی خلط دار دارید  و اسکن ایا دادید یا نه بعد  به شما نداد چرا به ما به هر سه نفرمون داد این دارو رو