2777
2789

اصن اون. امپولارو چرا زدین دور نافتون؟؟

داروهایی ک داده رو نخورید من خودم دوبار کرونا گرفتم با اینایی ک میگم خودمو درمان کردم

ویتامین دی ۱۰۰۰

ویتامین سی

حذف غذاهای سرخ کردنی و شیرینی جات 

حذف لبنیات و. سردیجات

مصرف بیش تز حد گرمیجات مث زنجبیل 

روزی یه قاشق غذاخوری گلاب

و دمنوش گل ختمی گل گاوزبان شیرین بیان عناب 

اینارو خوردم خودمو درمان کردم

ریه ام هنوزم درگیر هس و درگیر میمونه ربطی ب. داروهای دکتر نداره باید برم پیاده روی و. با روغن سیاه دونه قفسه سینه امو ماساژ بدم. تا خوب شه ک تنبلی میکنم نمیرم

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسمش فاویپیراویر هست درسته

https://www.independentpersian.com/node/140701/جهان/داروی-ضد-ویروس-«فاویپیراویر»-گزینه-خوبی-برای-درمان-کووید‌-۱۹-است

مامان منم مصرف کرد

نگران نباشید الان همه دکترا مشابه هم تجویز میکنن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اصن اون. امپولارو چرا زدین دور نافتون؟؟ داروهایی ک داده رو نخورید من خودم دوبار کرونا گرفتم با اینا ...

یعنی خطر داشته تو رو خدا دختر جون دارم اونم زده بگیدخیلی دخترم سرفه های شدید میکرد دوباره رفتیم دکتر بویاای نداریم ما هم بابونه دم کردم کندر اینا اما خوب نشدیم اویشن و پونه عسل وابلیمو سوپ اب هویج و اب سیب خوب نشدیم

یعنی خطر داشته تو رو خدا دختر جون دارم اونم زده بگیدخیلی دخترم سرفه های شدید میکرد دوباره رفتیم دکتر ...

من سه ماه و. نیم بویایی و. چشاییم کامل رفته بود

تا پنج ماه سرفه داشتم 

ولی اصن سرخود دارو و. امپول نزدم

ان شاالله ک خطری نداره ب. هر حال دکتر تجویز کرده ولی خب ب هر حال هر داروی شیمیایی عوارض خودشو داره

شما این دارو رو استفاده کردین عوارض نداشته

والا مامان من رمدسیور هم مصرف کرد علاوه بر اون قرص

کبد چرب هم داره یکی از این دو آنزیم های کبد رو میریزه به هم

دومی هم خطر تشکیل آمبولی و مرگ رو داره 

ولی موضوع اینجاست در صورتی که ریه درگیر بشه دیگه راهی جز منتظر موندن نیست. مال بعضی ها طی ۴ روز کامل ریه سفید میشه و تهاجمی هست مال بعضیا فقط درگیر میشه ولی سیستم ایمنی از پسش بر میاد. این داروها هر چقدر هم عوارض داشته باشه باید چشماتون رو ببندین و مصرف کنین.

کرونا و دلتا خطر مرگ داره پس با وجود عوارض هم باید مصرف کنین که مطمئن باشین زنده میمونین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اصن اون. امپولارو چرا زدین دور نافتون؟؟ داروهایی ک داده رو نخورید من خودم دوبار کرونا گرفتم با اینا ...

چرا نسلتون منقرض نمیشه شمایی که علم رو انکار می‌کنین یعنی تو از دکتر بیشتر حالیته میای راهنمایی هم می‌کنی اومدم و اون دارو هارو استفاده نکرد و به حرف تو گوش داد و حالش بدتر شد تو جواب گویی اینجا همه واسه خودشون دکترن ای بابا

❄️
چرا نسلتون منقرض نمیشه شمایی که علم رو انکار می‌کنین یعنی تو از دکتر بیشتر حالیته میای راهنمایی هم م ...

من علم رو انکار نمیکنم ولی قرصی ک در طول روز ۱۶ تا بخوری صد در صد ضرر داره کرونا انقدم ترسناک نیس ک بخوای با این قرصا خودتو ب. کشتن بدی

من سه ماه و. نیم بویایی و. چشاییم کامل رفته بود تا پنج ماه سرفه داشتم  ولی اصن سرخود دارو و. ...

هنوز این قرص نخوردیم فاویپیراویر بقیه رو خوردیم اگه خطرناکه برای کلیه نخوریم تو رو خدا از استرس با این مریضیم از خاب پریدم

اره منم خوردم باید بخورید

میشه بپرسم شما دکتر عفونی رفتین یا داخلی اخه عکسم نگرفت از ریه مون از سرفه هامون گفت باید اینو مصرف کنید شما چند روز و چه جوری خوردین و میشع بگید چند سالتونه

هنوز این قرص نخوردیم فاویپیراویر بقیه رو خوردیم اگه خطرناکه برای کلیه نخوریم تو رو خدا از استرس با ا ...

من نمیدونم خوبه یا بد ولی خب ۱۶ تا تو یه روز خیلی واسم عجیبه میخواین از یه پزشک دیگه مشورت بگیرین ببینین نظرشون. چیه