2777
2789

چرا وقتی تاهفته ۴۰ ممکنه بچه به دنیا بیاد میگن بارداری ۹ماهه؟

من کلا تو سن بارداریم گیجم

اگ کسی بلده لطفا بگه سن بارداریمو 

من ۱۸ خرداد سونوی اخرم بود 

۱۸ هفته و سه روزم بود

الان دقیقا چندم؟؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

نمیدونم عزیزم،فقط برای تو و کوچولوت آرزوی سلامتی و شادی کنم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴۲ هفته هم وقت هست میگن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

ممنون عزیزم

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
۴ ماه و ۵ روز

نبابا 

من توماه ششم

سن دقیق بارداری همون سن سونو ان تی هست بارداری 9 ماه و ده روز یا 40 هفته هست

اها یعنی از سن بارداری آنومالی حساب کنم اشتباهه؟ باید از سن بارداری سونوی ان تی سن الانو حساب کنم؟

الان ۲۶ هفته و ۴ روزته

فک کنم یه هفته زیاد گفتی خودم حساب کردم ۲۵ هفته و ۶ روز شد

فک کنم یه هفته زیاد گفتی خودم حساب کردم ۲۵ هفته و ۶ روز شد

۲۶هفته و ۱ روز 

من اشتباهی ۱۸ هفتم و ۶ روز حساب کردم برات 

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۶هفته و ۱ روز  من اشتباهی ۱۸ هفتم و ۶ روز حساب کردم برات

اها ممنون عزیزم لطف کردی ❤❤🌹🌹