2777
2789
عنوان

عروسی میرید؟؟

225 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

تو این اوضاع کورونا اگه عروسی دعوت شدین میرید؟؟

خیلی دوس دارم برم سه شنبه عروسی داریم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

پریشب عروسی بودم

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصه نه اوضاع خرابه به خدا جدی بگیرید

من از وقتی کورونا اومده تو جشنی شرکت نکردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
پریشب عروسی بودم

با ماسک رفتی؟؟

شام خوردی؟

نه بابا یه فاتحه رفتیم ازشما به دور البته  مریض شدن نصف خانواده تازه دارن خوب میشن

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بله دیشب عروسی دوستم بودم..۲۰۰ تا مهمون تو باغ

خب ماسک و اینا چی؟؟

ما داریم جون میکنیم توبیمارستان بخاطر امثال شما

شما میخواید برید عروسی؟؟؟

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن