2777
2789
عنوان

عروسی میرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست

دعوت شدیم خداوکیلی نرفتیم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
با ماسک رفتی؟؟ شام خوردی؟

نبابااا با ماسک چرا

اره چرا نخورم😂

زیاد نبودیم خودمونی بودیم مختلط۱۰۰نفر حدودا میشد

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمرا 

پوسیدم توخونه

از بس جایی نمیریم امروز وزن کردم شدم 75

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ما داریم جون میکنیم توبیمارستان بخاطر امثال شما شما میخواید برید عروسی؟؟؟

عزیزم من هنوز تصمیم نگرفتم

از اول کورونا تا حالا هیچ جانرفتم عقده ای شدم بخدا

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
ما داریم جون میکنیم توبیمارستان بخاطر امثال شما شما میخواید برید عروسی؟؟؟

خارج اکثر کشور ها کرونا تموم شده اینجا هنوز نه...

گناهمون چیه

دا هشساد منی سوویندیرمیر نینماخ اولار           ♧ تورکون دیلی تک سوگیلی ایستگلی دیل اولمازاوزگه دیلی قاتسان بو اصیل دیل اصیل اولماز❤.......در حال تحصیل♡♧جانیم اولان گونجان منیمسن❤🖇

من از پارسال تا امسال ۴تا عروسی فامیل نزدیک نه اینکه دور نزدیک دعوت بودم نرفتم😑آدم ترسویی هستم وقتی با ترس برم بهم چه لذتی میده نرم بهتره 

بعدشم وقتی میری فقط فکرخودت نیستی خدای نکرده میتونی تا مدتی که علامت دار نباشی ناثل باشی دلتا اصلا شوخی نداره داذو اصلا پیدا نمیشه با خوددرمانی هم نمیشه کاری کرد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم من هنوز تصمیم نگرفتم از اول کورونا تا حالا هیچ جانرفتم عقده ای شدم بخدا

بخدا منم عقده ای شدم افسردگی گرفتم تو ۲۴سالگی

نرید توروخدا

وضعیت سیاهه

خداشاهده حتی سرم هم به مقدار کافی تو بیمارستان نیست

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
هفته دیگه عروسی خواهر زاده ام هست ، خیییلی دوسش دارم ولی به خاطر کرونا نمی رم

آخی عزیزم

خارج اکثر کشور ها کرونا تموم شده اینجا هنوز نه... گناهمون چیه

هیچکس به فکر مانیست خودمون باید مراقب خودمون باشیم اگه بگیریم کم هزینه تو زندگی نداریم میلیون میلیون باید بدیم پول دارو اونم نایابه 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بی عرضگیمونه البته ببخشید

نه شما گناهی دارید نه ما که وارد این رشته شدیم

اما چه کنیم؟منجلابیه که توش افتادیم

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
هیچکس به فکر مانیست خودمون باید مراقب خودمون باشیم اگه بگیریم کم هزینه تو زندگی نداریم میلیون میلیون ...

بله درسته

هر کسی تصمیم میگیره من خودم بشخصه هر دو دوز واکسن زدم و خیالم تا حدی راحته اگرم کسی نمیره مهمونی جایی خودش صلاح میدونه در کل برای کسی زوری نیست