2777
2789
عنوان

خواستگاره گفت گرمایین یا سرمایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 114 پست
متعادلم نه گرما نه سرما حد وسط🤣

خوبه😅😂

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😏خب اینم مثله همونه بدتره که دهن کجیه و تمسخر داره😅 میخوام بدونم از این وضع راضی نیستی؟

واقعا این معنی داره   

راضیم عزیزم من مثلا سردم باشه پتو میندازم روی خودم اون بدون پتو میخوابه پنجره هم اگه باز کنه چنددقه بعد میبندم تمام مسله مهمی نیست واقعا، زمستون من بخاری زیاد میکنم اون نصف شب کمتر میکنه  باز دم صبح من زیاد میکنم   

خب پس خدا رو شکر انشاالله منم ب عشقم برسم روش شما رو پیشه میگیرم😍😍😍😍😍😍😍

آخی انشاللهاگه بصلاح همید قسمت هم بشیدوخوشبخت باشید ،منم باعشقم ازدواج کردم همه چیز خوب پیش میره بجز مسائل مالی واسمون دعا کن گلم

آخی انشاللهاگه بصلاح همید قسمت هم بشیدوخوشبخت باشید ،منم باعشقم ازدواج کردم همه چیز خوب پیش میره بجز ...

ممنونم گلی انشاالله بحق این ماه عزیز خوشبخت بشید و کنار هم پیر بشید و سر دندون مصنوعی هاتون فقط دعواتون بشه🤣🤣🤣

به امام جواد متوسل شو مساعل مالی زود حل میکن

گلی منم ۷سال باعشقمم خانوادش ما رو به خاک سیاه نشوندن طفلی هنوز نتونسته ی خواستگاری بیاد😭😭😭😭ترو خدا شمام منو دعا کن بخدا بدون اون فقط مرگ میخوام فقط

ممنونم گلی انشاالله بحق این ماه عزیز خوشبخت بشید و کنار هم پیر بشید و سر دندون مصنوعی هاتون فقط دعوا ...

انشالله دهن خانوادش بسته بشه وشما هم بهم برسید اگه واقعا ارزشش داره ودوست داره باهاش مدارا کن اگه بارها بهت ثابت کرده که بهت وفاداره توهم تحمل کن انشالله خدا خودش راهی جلوی پاتون بازمیکنه من وشوهرم ززمین تااسمون تفاوت داریم ولی قسمت هم بودیم انشالله قسمت شما هم خیروخوشبختی باشه

انشالله دهن خانوادش بسته بشه وشما هم بهم برسید اگه واقعا ارزشش داره ودوست داره باهاش مدارا کن اگه با ...

ممنونم گلی

راستش خانوادش همه چیزش گرفتن الان ن کار داره ن پول ن پس انداز بین زمین و اسمون موندیم بخدا😭😭😭😭😭

ممنونم بابت دعاهای قشنگت مهربونم

میشه بپرسم چند وقت باهم بودید و چند سالگی ازدواج کردین؟؟؟