2777
2789
عنوان

خواستگاره گفت گرمایین یا سرمایین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 114 پست
ممنونم گلی راستش خانوادش همه چیزش گرفتن الان ن کار داره ن پول ن پس انداز بین زمین و اسمون موندیم بخ ...

خودش شناخته خانوادش یانه میگه حق با اوناس؟ این خیلی مهمه 

ما چهارسال از دوتا شهرمختلف هم دانشگاهی بودیم وقتی ازدواج کردیم ۲۳ و۲۴ساله بودیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش شناخته خانوادش یانه میگه حق با اوناس؟ این خیلی مهمه  ما چهارسال از دوتا شهرمختلف هم دانشگ ...

ما هم همکلاس بودیم

اره خودش خانوادش  میشناسه و حق بمن میده ولی بخدا منم ی بابایی دارم ک از روز اولم من نمیخواسته بخدا زجرم میده خستم کرده هی میگه شوهر کن برو بخدا دیگه مغزم کشش نداره کلا

این طفلی هم کار دولتی داشت زمین و ماشین داشت

تک پسره و مادرشم فوت کرده

یهو باباش مریض شد۶ماه بیمارستان بود این بدبخت۶ماه پیش باباش موند و سرکار نرفت زمین و ماشین فروخت برا بابا جونش۴۵۰میلیون خرجش کرد

باباش خوب شدش گفت پس نمیدم خواستی خرج نکنی از سرکارم بیرونش کردن

باباش حالش خوبه و زن جوانم گرفته و حتی ی هزار تومنی ب پسرش نمیده 

عشق منم بیکار و بی پول مونده الان فقط پول زمینش ۴میلیارد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ما هم همکلاس بودیم اره خودش خانوادش  میشناسه و حق بمن میده ولی بخدا منم ی بابایی دارم ک از روز ...

خب اون انسانیت کرده درحق خانوادش اونا بی صفتن که دستش نمیگیرن بگو فعلا فقط دنبال کار باش معلومه بچه زبروزرنگیه که ماشین وزمین داشته پس بازم میتونه کارخوب پیداکنه بیادخاستگاری باقیش ایشالله درست میشه

خب اون انسانیت کرده درحق خانوادش اونا بی صفتن که دستش نمیگیرن بگو فعلا فقط دنبال کار باش معلومه بچه ...

میدونی عزیزم از ۱۵سالگی کار کرده طفلکی!بعدم مامور نیروی انتظامی بود اوتجا ۲تا تیر خورده بعد ک ۶ماه سرکار نرفت براش سابقه بد شد دادگاه نظامی شد هرجایی استخدامش نمیکنن و اون حادثه ایی ک داشته نمیتونه هر کاری رو انجام بده😭😭😭

ترو خدا با این دل مهربونت دعا کن ی کار بتونه پیدا کن ما هم سر و سامون بگیریم دیگه مردم و سوختم تو این زندگی😭😭😭😭

میدونی عزیزم از ۱۵سالگی کار کرده طفلکی!بعدم مامور نیروی انتظامی بود اوتجا ۲تا تیر خورده بعد ک ۶ماه س ...

اگه قابل باشم حتما ،دلم روشنه خدا گره ازمشکلاتتون بازمیکنه وقتی انقد دلرحم بوده که کل سرمایش یرای سلامتی پدرش داده انشالله خداهم براش چاره میکنه

اگه قابل باشم حتما ،دلم روشنه خدا گره ازمشکلاتتون بازمیکنه وقتی انقد دلرحم بوده که کل سرمایش یرای سل ...

ممنونم عزیزم قربون دلت بشم حتما که قابل و لایقی مهربونم

خیلی از دلداری و دعاهات و هم صحبتیت ممنونم قشنگم😍😘😍😘

واقعا این معنی داره     راضیم عزیزم من مثلا سردم باشه پتو میندازم روی خودم اون ب ...

من گرمایییم پس بخاری خاموش کولرروشن پتونداریم تابستان هامن توپذیرایی میخوابم شوهرتواطاق زمستانها برعکس من تواطاق اون پذیرایی