2777
2789
عنوان

کل کل با رقیب

246 بازدید | 17 پست

بچه ها من یه مغازه بزرگ ۴ طبقه فروش کفش دارم و لباس مردونه..فروش هم خدارو شکر عالی..چون هم تنوع بالاس و همه چی دارم هم کیفیت و قیمت..اجناسمو از بهترین تولیدی ها و برند ها میخرم و چون اونا نمیخوان مشتری پرفروش و دست ب نقدی مثل منو از دست بدن باهام قیمتها رو خیلی خوب حساب میکنن و منم سود چندانی نمیکشم و همین باعث شده ک فروشم زیادباشه..تازگیا یه مغازه کوچیک باز شده ک تو رده کار منه ۶۰ درصد اجناسش مثل مغازه منه ولی گرونتر میده و تو تبلیغاتش هرروز داره میگه کارهای اون اصله و کارهای فروشگاه من فیک...اینا واسه من مهم نیست چون من مشتریهای خودمو دارم و مردم دیگ با جنس و قیمت آشنا هستن و گول این تبلیعاتو نمیخورن..اما من میخوام یه بار واسه همیشه یه جواب دندون شکن بدم ک دیگ این حرفاشو تکرار نکنه..ب نظرم سکوت اینجا جایز نیست دیگ..اگ فکری دارین یا جوابی تو مایه های مشک آمست ک خود ببوید بگین ممنونم😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رزق وروزیا خدامیاره آدمای ک بخل وکینه وحسد دارن هیج وقت ب هیچ جا نمیرسن

اره خدا رو شکر رزق و روزی من خوبه...بالای ۲۰ نقر هر شیفت دارن برام‌ کار میکنن بخاطر اونا هم ک شده میدونم روزی مغازه من کم نمیشه..ولی واقعا سکوت درست نیست دیگ‌اینجا...

نمیشه شکایت کنی؟

{اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم} {مرا مبیبینی و هردم زیادت میکنی دردم/ تو را میبینم و میلم زیادت میشود هردم}{هین بی ملولی شرح کن من سخت کند و کودنم:)...}{❤}
اره خدا رو شکر رزق و روزی من خوبه...بالای ۲۰ نقر هر شیفت دارن برام‌ کار میکنن بخاطر اونا هم ک شده می ...

دختری یا پسری؟ 

اگر پسری مرگ من بیا منه سینگل به گور رو به دوستی قبول کن🥺😐

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
یه کیف و کفش برند به این آدرس بفرس که یه جواب دندون شکن واست بفرستم بفرست واسش..............

مردونه دارم ها..بدردت میخوره😁😁کت شلوار و ست اسپرت هم دارمم اگ میخای

دختری یا پسری؟  اگر پسری مرگ من بیا منه سینگل به گور رو به دوستی قبول کن🥺😐

بابا من یه مامانم..دو تا هم بچه دارم.۲۴ ساالمه ب درد شما نمیخورم😁😁😁چارتا جواب بدین ببینم

نمیشه شکایت کنی؟

شدن ک میشه..ولی چرا خودمو شوهرمو در ب در دادگاه ک پروسه اداریش کنم آخرم هیچی..من فقط میخوام یه متن تو پیجم بذارم با این معنی ک چیزی ک تعریفب باشه صاحابش نباید انقد تعریفشک کنه مردم خودشون‌میفهمن

بابا من یه مامانم..دو تا هم بچه دارم.۲۴ ساالمه ب درد شما نمیخورم😁😁😁چارتا جواب بدین ببینم

حاجی ناموسا چجوری؟ من ۲۰ سالمه

نمیشه مامان منم بشی؟

خداحفظت کنه که تو این اوضاع برا کوچولوهات پر تلاشی

چ توصیه ای داری برای کسی ک میخواد کسب و کار راه بندازه؟

با اشنا و فامیل ک میخوان نسیه ببرن یا مفتی چجوری برخورد میکنی؟

در مورد جواب هم بنظرم بگو رزق و روزی حلالش خوبه

اگر میخواستی دغل کنی الان کانادا بودی

و اینکه خدا تعز و من یشا و تزل من یشا هست

خوار شدن ادم و عزیز شدنش جلوی مردم کار خداست

انصاف داشته باشی خدام باهات با انصاف برخورد میکنه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪

[QUOTE=201249107]شدن ک میشه..ولی چرا خودمو شوهرمو در ب در دادگاه ک پروسه اداریش کنم آخرم هیچی..من فقط میخوام یه متن ت ...[/QUOTEخب بنویسین من به شعور و شخصیت مشتریام احترام میزارم و جنس با کیفیت ولی قیمت مناسب میارم اگه جنسامون فیک بود منم مجبور بودم با تخریب رقیبام مشتریامو حفظ کنم😕😑