بچه ها من یه مغازه بزرگ ۴ طبقه فروش کفش دارم و لباس مردونه..فروش هم خدارو شکر عالی..چون هم تنوع بالاس و همه چی دارم هم کیفیت و قیمت..اجناسمو از بهترین تولیدی ها و برند ها میخرم و چون اونا نمیخوان مشتری پرفروش و دست ب نقدی مثل منو از دست بدن باهام قیمتها رو خیلی خوب حساب میکنن و منم سود چندانی نمیکشم و همین باعث شده ک فروشم زیادباشه..تازگیا یه مغازه کوچیک باز شده ک تو رده کار منه ۶۰ درصد اجناسش مثل مغازه منه ولی گرونتر میده و تو تبلیغاتش هرروز داره میگه کارهای اون اصله و کارهای فروشگاه من فیک...اینا واسه من مهم نیست چون من مشتریهای خودمو دارم و مردم دیگ با جنس و قیمت آشنا هستن و گول این تبلیعاتو نمیخورن..اما من میخوام یه بار واسه همیشه یه جواب دندون شکن بدم ک دیگ این حرفاشو تکرار نکنه..ب نظرم سکوت اینجا جایز نیست دیگ..اگ فکری دارین یا جوابی تو مایه های مشک آمست ک خود ببوید بگین ممنونم😍❤
حاجی ناموسا چجوری؟ من ۲۰ سالمه نمیشه مامان منم بشی؟ خداحفظت کنه که تو این اوضاع برا کوچولوهات پر ت ...
پسر اولم ۴ سالس.دومی ۱سال و نیمه ک همش دست بچه های مغازه اینور اونور میشه انگاری ۲۰ تا مامان داره😁😁😁اگکسب و کار هم میخوای راه بندازی از همین اولش بگو ک تخفیف نداری و ب سود کمهم قانع باش...من حتی واسه خونواده خودم و شوهرم تخفیف نمیدیم همه هم دیگ با این قضیه کنار اومدن