2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
اره به عنوان ادمي كه حرف ديگران براش سالها خيلي مهم بود بهت ميگم تهش بي راهه است و قرصاي اعصاب پس زو ...

قرص اعصاب 😢ن مهم نی برام این دفعه بگن هرهر میخندم میگم مگه فلانی تو زندگیم چ نقشی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا چقدر خوب گفتی شما خوشم اومد کاش منم بتونم رو خودم کار کنم که نظر بقیه اهمیت ندم و کمتر خودخو ...

ببين تغيير اسون نيس من شده بودم حمال خانواده ي خودمو وشوهرم بي مزد به همه سرويس ميدادم عادتم شده بود يعني جايي نميرسيدم برم خجالت ميكشيدم كه كلفتي نكردم به محض اينكه مريض شدم گوشي دستم اومد

سلام چطوری غیبت کردن از بین رفت؟

خب متاسفانه اون جاریم یه مقدار حسادت داشت و عمدا میخواست منو پیش مادر همسرم خراب کنه.

از طرفی عمدا کاری میکرد که غیبتای مادر همسرم به من برسه تا ناراحت شم.

تا اینکه تصمیم گرفتم وقتی برام خبر میاره، خودمو بی تفاوت نشون بدم.

اونم کم کم به این نتیجه رسید که برام اهمیتی نداره کی چی پشت سرم میگه.

از طرف دیگه چون بی تفاوت بودم و وقتی چیزی میشنیدم سکوت میکردم، مادر همسرم کم کم رفتارش رو‌گذاشت کنار و نظرش در موردم عوض شد.

بعد من و مادر همسرم خیلی به هم نزدیک شدیم به طوری که مدام میگفت کاش خواهر کوچکتری داشتی تا اونم عروسم میشد 😁 

راستی! دست اون جاریم هم خدا پیش مادر همسرم روو کرد. بدون اینکه من کاری کنم 😅

شمام صبوری کنین مطمئنم همه چی حل میشه. فقط نباید مدام جبهه بگیری چون دیگه شنیده نمیشی❤️

خب متاسفانه اون جاریم یه مقدار حسادت داشت و عمدا میخواست منو پیش مادر همسرم خراب کنه. از طرفی عمدا ...

خداروشکر مشکلت برطرف شده ،

انشالا دست ازسر منم بردارن چون منم سرگرم کار خودمم