2777
2789
😐😐😐😐😐 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 با اجازه شما من لیسانس حقوقم  کدوم ماده قانونی همچین چیزی نوشته؟

خدا رو شكر كه ليسانس داريد

منظورم از اجبار اين نبود كه به زور ببرنش

منظورم اينه كه مرد ميتونه شكايت كنه اگه زنش خونه نياد

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تمکین خاص امکان اثبات نداره. تمکین عام هم یعنی زندگی در خانه شوهر. که اونم نمی تونن اجبار کنن. شوهر ...

عدم تمکین خاص هم امکان اثبات داره 

اما در مورد شکایت الزام به تمکین بیشتر جنبه تمکین عام (که تمکین خاص هم در اون نهفته هست)میشه

✨🤍...Be what you are

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون میگه زنو مجبور میکنن بره خونه شوهر  کی مجبور میکنه؟ عزیزم من لیسانس حقوقما  نمیشه ...

خب مجبور کردن به این منظوره که اگه زن به حکم قاضی گوش نده و نره خونه شوهرش ، شوهرش میتونه نفقه نده و بعد حکم ازدواج مجدد رو بگیره !!و وقتی حکم ازدواج مجدد رو دادگاه بهش بده زن دیگه حق شکایت و طلاق بخاطر همسر دوم رو نداره !

عزیزم شوهرم ب من میگه مجبورت میکنم بیای خونه مامان بابام تو اتاق من زندگی کنی.میگم نمیشه باید خونه مستقل داشته باشی.میگه ب بابام میگم سند خونه رو بزنه ب اسم من

عزیزم کرونا اومده کلاسا مجازی شده درساتو خوب نخوندی همه رو مثل من تقلب کردی مثل اینکه 😂😂😂😂

شوخی میکنما ناراحت نشی ! 

خدا رو شكر كه ليسانس داريد منظورم از اجبار اين نبود كه به زور ببرنش منظورم اينه كه مرد ميتونه شكاي ...

خب اینو که خودشم گفته😂😂😂😂😂😂

لطفا تا وقتی دانش حقوقی ندارید مشاوره ندید 

در بحث الزام به تمکین زوجه هر دو جنبه تمکین عام و خاص مطرح هست اما حکم قاضی بیشتر در مورد جنبه عام تمکین هست که همون حضور در منزل همسر هست

اگه زن تمکین خاص نکنه کلا شکایتش با شکایت الزام تمکین متفاوت هست اینجا فقط بازگشت زن به منزل همسر مطرحه 

✨🤍...Be what you are

عزیزم شوهرم ب من میگه مجبورت میکنم بیای خونه مامان بابام تو اتاق من زندگی کنی.میگم نمیشه باید خونه م ...

عقد هستین ؟ چه موجودیه شوهرت !! قرار خونه جدا از اول گذاشته بودین؟

خب اینو که خودشم گفته😂😂😂😂😂😂 لطفا تا وقتی دانش حقوقی ندارید مشاوره ندید  در بحث الزام به ...

باز هم خداوند رو شاكرم كه شما دانش حقوقي داريد☺️

درضمن من يادم نمياد مشاوره حقوقي داده باشم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
عزیزم کرونا اومده کلاسا مجازی شده درساتو خوب نخوندی همه رو مثل من تقلب کردی مثل اینکه 😂😂😂😂 شوخی ...

نه عزیزم من اینا رو موقعی که دانشگاه حضوری بوده پاس کردم (مدنی ۵)

ضمنا بنده دانشجوی دانشگاه تهرانم همچین دانشگاهی با همچین جوی تو مجازی هم نمیشه تقلب کرد و درس پاس کرد 

اون واسه دانشگاه های سطح چندمیه که با تقلب پاس میکنن بچه ها،(معمولا آزاد،پیام نور)

✨🤍...Be what you are

خب اینو که خودشم گفته😂😂😂😂😂😂 لطفا تا وقتی دانش حقوقی ندارید مشاوره ندید  در بحث الزام به ...

عزیزم بخدا یه ساعت پنج شش نفری هممون همینو به زبونای مختلف میگیم ! یعنی دقیقا حرف هممون همینه ! نمیدونم چه اصراریه داریم بحث میکنیم!!!

چون تو این راه بودم  از نظر قانونی نمیتونه مجبور کنه  باید خونه و وسایل مهیا کنه اونی که ...

عزیزم تا زمانی نمیتونه که زن باکره باشع،اگه رابطه صورت گرفته باشه قضیه فرق میکنه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗