2777
2789
عزیزم شوهرم ب من میگه مجبورت میکنم بیای خونه مامان بابام تو اتاق من زندگی کنی.میگم نمیشه باید خونه م ...

نه عزیزم درسته که حق تعیین مسکن قانونا متعلق به مرد هست 

اما یکی از دلایلی که شما میتونی بهش استناد کنی و تمکین نکنی همین منزل نزدیک اقربای همسر هست 

اونجا به قاضی بگو منزل مستقل میخوام و به هیچ وجه در منزل اقربای همسر یا حتی نزدیک اقربای ایشان زندگی نخواهم کرد 

اونوقت ببین قاضی چجوری همسرتو مجبور میکنه برات خونه مستقل بگیره❤

✨🤍...Be what you are

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

اگر در دادگاه هستید و عدم تمکین زن ثابت شده کارتون سخت هست 

اول اینکه بهتون نفقه تعلق نمیگیرد 

دوم ناشزه محسوب میشود و به همسرتان حکم ازدواج مجدد میدهند اینطوری شوهرتون بدون اینکه طلاقتون بده 

به زندگی جدیدش میرسه 

البته  هیچ کس نمیتواند شما را باجبار به منزل شوهرتون بفرستد

اما اگر قطعی نشده شما درخواست نفقه بدهید نفقه شامل خونه و وسایل خونه و خورد و خوراکه که در حد عرف باید شوهرتون تهیه کند

امکان داره اقا بگه بیاد منزل پدرشون زندگی کنید که شما میتوانید مخالفت کنید که به عسر و هرج میافتید و در زندگیتون دخالت میکنند که درخواست میدهید کارشناس میفرستند خونه و لوازمش را تایید میکند 

تایید اینها بستگی به شانس داره که قاضی  و کارشناس چه نظری داشته باشند 

اگر هم حکم قطعی شده میتوانید زیر نظر دادگاه چند روز بروید که حکم بشکند و بعد بگید زندگی در اونجا مقدور نیست

بهر حال تا اونجا که میتوانید مسائل خانوادگی را ریش سفیدی حل کنید نزارید ادامه پیدا کند بعدا پشیمان میشوید ولی امکان برگشت نیست و کلی هزینه کردید  

عزیزم شوهرم ب من میگه مجبورت میکنم بیای خونه مامان بابام تو اتاق من زندگی کنی.میگم نمیشه باید خونه م ...

نمیتونه مجبورت کنه،اگه بری یمدت بمونی میتونه مجبورت کنه....اصلا نرو اونجا....

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نه عزیزم درسته که حق تعیین مسکن قانونا متعلق به مرد هست  اما یکی از دلایلی که شما میتونی بهش ا ...

واقعا میگی؟☹️☹️☹️آخه میترسم ب باباش بگه خونه رو بزنه به اسمش بعد چند وقت بفرستشون جایی بعد بیان دوباره ☹️☹️☹️☹️

خب مجبور کردن به این منظوره که اگه زن به حکم قاضی گوش نده و نره خونه شوهرش ، شوهرش میتونه نفقه نده و ...

بعد از حکم ازدواج مجدد هم زن حق داره دادخواست طلاق بده،بهش میگن طلاق خلع،اتفاقا مرد وقتی مجدد ازدواج کنه راه زن برای جدایی هموار تره

هیچ دلیلی در عالم امکان ساقط کننده حقوق مدنی انسان ها نیست 

✨🤍...Be what you are

سلام  اگر در دادگاه هستید و عدم تمکین زن ثابت شده کارتون سخت هست  اول اینکه بهتون نفقه ت ...

هنوز دادگاه نرفتیم.چیزی رو هم اجرا نذاشتم.امروز تهدید میکرد میگفت خونه نمیگیرم طلاقتم نمیدم همینجوری تا پنجاه سالگی نگهت میدارم

واقعا میگی؟☹️☹️☹️آخه میترسم ب باباش بگه خونه رو بزنه به اسمش بعد چند وقت بفرستشون جایی بعد بیان دوبا ...

اونوقت شماهم از روش دیگه استفاده میکنی به گوه خوردن بیوفته

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
واقعا میگی؟☹️☹️☹️آخه میترسم ب باباش بگه خونه رو بزنه به اسمش بعد چند وقت بفرستشون جایی بعد بیان دوبا ...

نه عزیزم،در اون صورت استشهاد محلی جمع کن با دو نفر شاهد که ثابت کنی اون خونه،خونه پدر همسرت هست

✨🤍...Be what you are

چقد خوبه راهنمایی هات عزیزمممم💕💕💕

خواهش میکنم گلم😘

حالا من یه موقعی به دوستان میگم وقتی دانش حقوقی ندارید مشورت ندید میدونم از دستم ناراحت میشن 

اما خب ببین دادگاه روند بسیار پیچیده ای داره یه نفر ممکنه از روی دلسوزی هم یه چیزی که شنیده به یه نفر دیگه بگه و اونوقت اون شخص تو دردسر بزرگی بیوفته 

همیشه سعی کن با یک وکیل یا حقوق دان مشورت کنی😘😘

✨🤍...Be what you are

نه عزیزم،در اون صورت استشهاد محلی جمع کن با دو نفر شاهد که ثابت کنی اون خونه،خونه پدر همسرت هست

اگر درخواست نفقه بدم خونه هم جزئی از نفقس درسته؟ یعنی اگر بعد شش ماه خونه نگیره من میتونم درخواست طلاق بدم؟

خوب باباشینا کجا زندگی میکنند؟ اتفاقا به نام کنند به نفع شما هست میرید مهرتون را میزارید اجرا خونه را هم بابت اموالش معرفی میکنید 😂😂😂

اگر درخواست نفقه بدم خونه هم جزئی از نفقس درسته؟ یعنی اگر بعد شش ماه خونه نگیره من میتونم درخواست طل ...

بله نفقه شامل خونه هم میشه 

در حد ۶ ماه نه نمیتونی دادخواست طلاق بدی

اما اگر در دادگاه تمکین رای به نفع شما صادر شد و همسرت بهت نفقه نداد بذار یه ۵ ۶ ماهیی بگذره(که میزان نفقه معوقه ات زیاد بشه) بعد شکایت نفقه معوقه کن و حکم جلب همسرتو بگیر

✨🤍...Be what you are

خوب باباشینا کجا زندگی میکنند؟ اتفاقا به نام کنند به نفع شما هست میرید مهرتون را میزارید اجرا خونه ر ...

خونه مثتسنیات دین هست متاسفانه و برای مهریه قابلیت توقیف نداره

✨🤍...Be what you are