2777
2789
خونه مثتسنیات دین هست متاسفانه و برای مهریه قابلیت توقیف نداره

بستگی به نظر دادگاه دارد 

چندین مورد داشتیم که زن توانسته خانه را توقیف کند البته مرد هم میتواند اعتراض کند و درخواست رفع توقیف بدهد البته رویه های مختلف در دادگاهها اجرا میشود 

اینکه منزل جزو  مستثنیات باشد بستگی به نظر قاضی دارد

البته بازم تاکید میکنم اگر در حد حرف مشکل دارید وارد مباحث حقوقی و دادگاه نشوید گرهی که با دست باز میشه با دندون باز نکنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به نظر دادگاه دارد  چندین مورد داشتیم که زن توانسته خانه را توقیف کند البته مرد هم میتوا ...

در ۲ صورت خونه برای تادیه مهریه قابل توقیف هست 

۱ مرد منزل دیگری غیر از منزلی که در اون سکونت داره داشته باشه 

۲ خونه عرفا از شان مرد بالاتر باشه(شان مرد با توجه به شغل و میزان درامدش بررسی میشه)

در غیر این ۲ صورت خونه مثتسنیات دین هست و به هیچ عنوان قابل توقیف نیست منطوق صریح قانونی نه با رویه قضایی نه با نظر قاضی قابل تغییر و اغماض نیست 

در سلسله مراتب قوانین قوانین مدونه منبع اصلی حقوق هستن 

رویه قضایی و عرف و عادت مسلم دادگاه های صرفا منابع ارشادی 

✨🤍...Be what you are

بنده چهار سال در دادگاه خانواده کار کردم اون چیزی که در کتابها نوشته شده با اون چیزی که اجرا میشود متفاوت هست 

مواردی زیادی داشتیم که دو مورد مشابه از دو شعبه مجزا رای متفاوت گرفتن

بهر حال خداوند تکلیف زندگی هیچ کس را به دادگاه ختم نکند فرایندهای طولانی که هر چه پیش میروید پل های بیشتری خراب میشود استارتر عزیز قبل از هر اقدام قانونی با کسانی که درگیر دادگاه هستن حضوری صحبت کنید 

سعی کنید بزرگتر ها مشکل را حل کنند 

عزیزم مشکلمون حل شدنی نیست.من میخوام جدا بشم

ان شاالله خداوند بهترین راه را پیش پاتون بزاره 

مشاور رایگان هم هستند که هم از نظر حقوقی و هم از نظر روانشناسی مشاوره میدهند در شهر شما هم حتما هستند بپرسید بعضی از مراکز هم زیر نظرسازمان بهزیستی هست که از اونجا میتونی ادرس بگیرید.و با اطلاعات کافی وارد این مرحله از زندگیتون بشوید

ببخشید الان اگه زن به رابطه جنسی با شوهرش نده ، شوهر می‌تونه به زنش تجاوز کنه ؟ قانونی اشکالی نداره؟

نه،متاسفانه در قانون ایران برای رابطه به زور و نامتعارف مرد به همسرش هیچ مجازاتی پیش بینی نشده 

به واقع قانون ایران اینطوری پیش بینی کرده که بعد از جاری شدن خطبه عقد زن باید تن به هر خواسته جنسی مرد بده 

✨🤍...Be what you are

بله عزیزم،یه ترم مونده تموم کنم

موفق باشید   

ببخشید که زیاد سوال میپرسم ، ی سوال دیگ هم دارم ؟

زن در چه صورتی ناشزه میشه ، اگه به خواسته های جنسی شوهرش پاسخ نده یا چی؟؟ میشه توضیح بدید.

از کجا میدونی عزیزم؟

نفقه از الان ببعدت

ولی گذسته رو میتونی بگیری

من مشاوره حقوقیم گلم

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
موفق باشید     ببخشید که زیاد سوال میپرسم ، ی سوال دیگ هم دارم ؟ زن در چه صورتی ناشزه م ...

حکم نشوز در هر دو صورت(عدم تمکین عام و خاص)صادر میشه 

اما حکم الزام به تمکین بیشتر برای بازگشت زوجه به منزل زوج هست 

به واقع قانون گذار اینطور تصور کرده که حضور زن و مرد در یک خانه با برقراری رابطه زناشویی ملازمه داره 

اما خب اگر زن تمکین خاص نکنه اون رو هم مرد میتونه شکایت کنه که البته اثباتش بسیار سخته

✨🤍...Be what you are