2777
2789

مرد حکم عدم تمکین زن رو میگیره.زن ناشزه محسوب میشه و بهش نفقه تعلق نمیگیره.مرد بعد از شش ماه میتونه حکم ازدواج مجدد بگیره

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

تمکین در ایران و اسلام وظیفه زنه در ازدواج

حتی شوهر به زور بهش تجاوزم بکنه

اسمش تجاوز نیست و حقه مرد به حساب میاد و زن هیچی نمیتونه بگه

در صورتی که در کشیور های خارجی این عمل اسمش تجاوزه حتی اگر شوهرت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اطرافتون بوده؟ اگه شوهره بگه باید بیای خونه پدر مادرم زندگی کنی چی؟

اگه از اول خونه پدر مادرش نبودین،بعد اینم نمیتونه شرط بزاره....اما اگه بودین میتونه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اگه نره خونه مرد چی؟ میتونه شکایت کنه؟

بله

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خدایی اینا رو از کجا میارین میگین؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درست میگه دیگه 

عدم تمکین وقتی ثابت میشه زن تو خونه شوهرش نباشه 

اگه زن تو خونه شوهرش باشه کی میخواد و چجوری میخواد ثابت کنه که رابطه نداشتن؟؟

تمکین خاص امکان اثبات نداره. تمکین عام هم یعنی زندگی در خانه شوهر. که اونم نمی تونن اجبار کنن. شوهر فقط با حکم عدم تمکین می تونه جواز ازدواج مجدد بگیره

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
خدایی اینا رو از کجا میارین میگین؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

از كتاب حقوق

برو حكم زن ناشزه رو بخون

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
از کجا میدونی عزیزم؟

چون تو این راه بودم 

از نظر قانونی نمیتونه مجبور کنه 

باید خونه و وسایل مهیا کنه اونی که مدنظر خانم باشه 

و کامل مهریه رو هم بده تازه اونجا تصمیم میگیرن 

درست میگه دیگه  عدم تمکین وقتی ثابت میشه زن تو خونه شوهرش نباشه  اگه زن تو خونه شوهرش با ...

ایشون میگه زنو مجبور میکنن بره خونه شوهر 

کی مجبور میکنه؟

عزیزم من لیسانس حقوقما 

نمیشه هرکی هرچی به ذهنش برسه بیاد بگه که🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اصلا تمکین ربطی به رابطه زناشویی نداره 

قاضی حکم میکنه یا زن میره خونه یا نمیره 

چه ربطی اصلا داره به رابطه زناشویی🤦‍♀️

✨🤍...Be what you are