2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . ببخشید مجبور شدم تاپیکمو قفل کنم . دیدم آقا هستی گفتم ببینم نظرت چیه . هر چند سنت کمه😶 . ممن ...

سلام خواهرم

البته اینو باید در نظر بگیری که همچی به سن نیست

خب راجب حرف اون پسره که گفت شل میشه شاید چهرتون رو میگه یا اینکه خیلی خوشگل هستی رو میگه یا شاید هم خیلی دوست داره ولی خب این حرفی که میگه شل میشه یکم زیادی دوستانس ، احساس میکنم با نفرات زیادی بوده البته که گذشته مهم نیست

راجب اینکه میخواست کارشون توجیه کنه اگه پشیمون شده بود و میخواست از دلت در بیاره بدون که پسر خوبیه البته همچی رو نمیشه از این رفتار تشخیص داد

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

سلام خواهرمالبته اینو باید در نظر بگیری که همچی به سن نیستخب راجب حرف اون پسره که گفت شل میشه شاید چ ...

بله درسته اینو قبول دارم . عقل به سن نیس ولی خب بین پسرا .. این سن ها بچه گونه هستن اکثرشون ولی استثنا هم هس جسارت نباشه . ببین . تاپیک قبلیمم در مورده بخون لطفا . ببین چی فک میکنی تو ؟ من بدبینم یا اون هول هس نمیدونم !

اینم گف . میگه میبینمت لبام خشک میشه ! یا بدنم شل میشه !! نمیدونم والا منکه حس کردم نظر بد داره بازم نمیشناسم مردارو😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بله درسته اینو قبول دارم . عقل به سن نیس ولی خب بین پسرا .. این سن ها بچه گونه هستن اکثرشون ولی استث ...

ببین خواهرم من احساس میکنم نظر بد داره

حالا مطمئن نیستم ولی ۷۰ درصد احتمال میدم

بهتره که ازش فاصله بگیری

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

ببین خواهرم من احساس میکنم نظر بد دارهحالا مطمئن نیستم ولی ۷۰ درصد احتمال میدمبهتره که ازش فاصله بگی ...

بله. ممنون ک نظر دادی دوست عزیز 🙏🌹🌹🌹

ببین خواهرم من احساس میکنم نظر بد دارهحالا مطمئن نیستم ولی ۷۰ درصد احتمال میدمبهتره که ازش فاصله بگی ...

سلام🖐 باز اومدم ازت نظر بپرسم . گفتی ازش فاصله بگیرم . خب نمیذاره . هر چی میشه انقد معذرت حواهی میکنه و میگه تکرار نمیشه ک مجبور میشم . دفعه آخرم جواب ندادم گف آدمم کشته بودم انقد معذرت خواهی بخشیده بودنم . دیشب تنها بودم ساعتای ۱۲ یک شب گفتم بیا دور بزنیم . اومد . البته باز بحث شد😂 خواستم پیاده شم تا از دلم در نیاورد نذاشت برم . همش میگه من عاشقت شدم دوستت دارم . من فقط لبخند 😐 چطور باورش کنم؟ کلا با این تفاسیر و حرفای بالا نظرت چیه؟:

راستی . اونروزم ک باهاش بحث شد و من برگشتم میگه بعدش گریمو دراوردی . ولی باز من خندیدم😂😐😐😐 اخه نمیدونم والا راست و دروغ دوسداشتنشو . ولی گریشو راس میگه . چشاش کاسه خون بود وقتی برگشتم😐😂

سلام🖐 باز اومدم ازت نظر بپرسم . گفتی ازش فاصله بگیرم . خب نمیذاره . هر چی میشه انقد معذرت حواهی میک ...

آها

با توجه با علاعمی که گفتی احساس میکنم بیش از حد دوست داره

خب اگه میبینی اخلاقش و اینا باهات جورم در میاد حله

کمتر پسری اینقدر التماس میکنه و و حتی گریش منو شوکه کرده 😅 خب مشخصه از دوست داشتن زیاده

حالا یه چند وقت اگه دوست داری باهاش باشی و اخلاقشو ببینی خودت متوجه میشی ولی مشخصه خیلی دوست داره

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

آها با توجه با علاعمی که گفتی احساس میکنم بیش از حد دوست دارهخب اگه میبینی اخلاقش و اینا باهات جورم ...

ممنون ک وقت گذاشتی .چون بنظرم پسر عاقلی میای گاهی ازت سوال میپرسم البته اگ۶ ایراد نداره . درخواست دوستی میدم گمت نکنم ☺️

ممنون ک وقت گذاشتی .چون بنظرم پسر عاقلی میای گاهی ازت سوال میپرسم البته اگ۶ ایراد نداره . درخواست دو ...

خواهرم انجام وظیفس ، عاقلی از خودتونه

میدونی من خیلی دوست دارم به بقیه در حد توانم کمک کنم

چشم بنده هر وقت آن شم در خدمتم

𓆩☬ Straight To HELL ☬𓆪

خواهرم انجام وظیفس ، عاقلی از خودتونه میدونی من خیلی دوست دارم به بقیه در حد توانم کمک کنمچشم بنده ه ...

سلامت باشی دوست عزیزم . ممنون لطف داری 🙏🌹