2777
2789
از کجا پیدا کنم 

نکن این کارو😔😔😔😔😔 اون دنیا عذابش خیلی وحشتانکه...

خدا مهربونه باهات نکن این کارو😔

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کجا پیدا کنم 

ببین الان عصبی یا افسرده  هستی میخوای خودتو خلاص کنی ولی اول بدون تو تنها ادم مشکلدار دنیا نیستی دوم خودکشی اونم با قرص برنج وحشتناکه سوم بخشیده نمیشی به هرحال خوبی زندگی ادم اینه که روزگار میگذره و اگه مشکل تموم نشه عمر خودبخود تموم میشه صبور باش خدا بزرگه 

از کجا پیدا کنم 

اسی جونی یکی از هم محلیامون ک خودم باچشای خودم دیدمش میشناختمش...بخاطر یه دعوای الکیییی باشوهرشگفت خودمومیکشم پاشدرفت مغازه ب فروشنده گف برنج زیادخریدم یه قرص برنج بدین فروشنده اشنابودحرفشوباورکرد داد...رفت خونه یکمشوتواب حل کرد خورد حالش بدشده بود برده بودنش دکتر بعدمیگفتن یقه‌ی دکتررو گرفته گفته التماست میکنم نجاتم بده من غلط کردم نمیخوام بمیرمممم...بعدش همونجافک کنم بی هوش میشه میره توکمابعد۲روزمیمیره...دکتراگفتن بازخوب دوام اورده۲روزچون قرص برنج سریع ازبین میبره...الانم همون شوهرش رفته زن گرفته زندگیشومیکنه این فقط الکی خودشوازبین برد

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
لابد تصمیمشو گرفته ک تاپیک زده و راهنمایی میخاد من مسئولیتی ندارم هر چند قابل توجه استارتر ...

شاید فقط میخواد درددل کنه یکی حرفاشو بشنوه یا احتیاج داره بهش محبت  بشه شاید با یکم محبت ادمای دیگه حالش خوب بشه و دست ازافکارخودکشیش دست بکشه بهتره بجای راهنمایی برای مردن به زندگی امیدوارش کنیم 

من پانزده سالمه خدا میدونه کی میمیرم تا اون موقع زجرکش میشم

ببین هرکدوم ما  احتمالا ازاین دورانها تو زندگیمون داشتیم  نمیگم الان میمیری میگم حتی اگه مشکلت با هیچی حل نشه بالاخره تموم میشه با مرگ طبیعی ولی اگر خودکشی کنی تازه تا ابد توجهنم باید بمونی بی خیال تو الان سنی هستی که من ارزومه برگردم به اون سن برای خودم زندگی  کنم خودمو دوست داشته باشم  درس بخونم هنری یاد بگیرم ورزش کنم برای خودم برنامه هاو ارزوهای بزرگ داشته باشم اگه خواستی ازمشکلاتت اینجا بگو اگه نتونیم کمکت کنیم حداقل میتونیم درکت کنیم از همه ی اینها مهمتر  خدا بزرگه ازخود خدا بخواه مشکلاتت رو حل کنه 

شاید فقط میخواد درددل کنه یکی حرفاشو بشنوه یا احتیاج داره بهش محبت  بشه شاید با یکم محبت ادمای ...

حله

پس حرفای دلگرم کننده بزن و منصرفش کن

اما... یادت نرع اون درد داره اینم در نظر بگیر:)

حِرمــٰـان