2777
2789

اگر راهی بلد بودم خودم خلاص میشدم ⁦🚶🏻‍♀️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

بعد یه سال نفهمیدی؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ چیزی ارزش خودکشی نداره ببین تاکید میکنم هیچ چیزی

اینو من بهت میگم که ثابقه ۳ بار خودکشی ناموفقو داشتم😊ولی الان یه  دلیل زندگی دارم که اگه حتی اسمون به زمین برسه حاظر نیستم به خودم آسیب برسونم 

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
پرش از ارتفاع  جرعتشو نداری یدونع قرص برنج

ننن برنج افتضاحه

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هیچ چیزی ارزش خودکشی نداره ببین تاکید میکنم هیچ چیزی اینو من بهت میگم که ثابقه ۳ بار خودکشی ناموفقو ...

چیه دلیلت؟

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چیه دلیلت؟

پارتنر(:

دقیق از زمانی که باهاش اشنا شدم کل زندگیم عوض شد

با قرص اروم میشدم تو سن کمم ولی یهو شد دلیل زندگیم و برا یه روز بیشتر زندگی کردن حاظرم هرکاری بکنم

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
پارتنر(: دقیق از زمانی که باهاش اشنا شدم کل زندگیم عوض شد با قرص اروم میشدم تو سن کمم ولی یهو شد د ...

خوشبحالت :)

امتحان کردی؟

درموردش زیاد خوندم و دیدم..