neo مدیر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 عنوان کنکوری های 1401 | مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 60 پست اگه سوالی داشتین در مورد کنکور یا کتاب یا کانالی به نظرتون مفید بود یا تجربه ای در مورد کنکور داشتید میتونید اینجا بگید 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫 1400/05/09 | 20:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 موافقم پس میخوای منابعی که میخوام از اونا بخونم بهت معرفی کنم با اونا پیش بری ؟ من خودم از کانالای تلگرامی کتاباشو دانلود کردم یه کانالم هست آزمونای آزمایشی و پاسخنامه هاشو میذاره 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
yalda_aa عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3926 پس میخوای منابعی که میخوام از اونا بخونم بهت معرفی کنم با اونا پیش بری ؟ من خودم از کانالای ت ... ممنون میشم
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 ممنون میشم کانالای تلگرامی که کتابای کمک درسی میذاره pdf_kotob1kotob_konkoriکانالی که آزمونای آزمایشی میذاره Success100 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 ممنون میشم زیست نشرالگو و خیلی سبز فیزیک نشر الگو ریاضی جامع خیلی سبز زبان جامع مبتکران شیمی جامع خیلی سبز عربی جامع خیلی سبز دینی جامع الگو ادبیات موضوعی نشر الگو و جامع خیلی سبز زمین خیلی سبز 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 سوالای کنکور همش از کتابه.اخه میگن ۴۰درصدش فقط از کتاب میارن بقیش توی کتاب نیست کنکور خیلی ربطی به کتاب درسی نداره هر چی ببشتر تست و کتاب کمک درسی خونده باشی درصد بهتری میزنی من عربی و ادبیاتم تو کنکور اولم ۹۰ زدم همش هم به خاطر تست و درسنامه های کتابای کمک درسی بود 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 @6776hanigoli اینجا برنامه کنکورمو گذاشتم 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
6776hanigoli عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 1323 @6776hanigoli اینجا برنامه کنکورمو گذاشتم عزیزم طبق این برنامه شما از پایه درس ب درس شروع میکنین؟؟ینی از دهم درسته؟
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 عزیزم طبق این برنامه شما از پایه درس ب درس شروع میکنین؟؟ ینی از دهم درسته؟ آره از دهم شروع میکنم 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 پس میخوای منابعی که میخوام از اونا بخونم بهت معرفی کنم با اونا پیش بری ؟ من خودم از کانالای ت ... میشه پی دی اف کتاب تستا برای منم بفرستی؟ آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 میشه پی دی اف کتاب تستا برای منم بفرستی؟ تو اون کانالایی که معرفی کردم هست کتابای کمک درسی هست و میشه دانلود کرد 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
minilove عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 6644 تو اون کانالایی که معرفی کردم هست کتابای کمک درسی هست و میشه دانلود کرد اخه تلگرام ندارم🤦🏻♀️سال دومیه که میخوام کنکور بدممیشه برام پی دی اف چنتا کتاب تستش وات بفرستی؟ آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 اخه تلگرام ندارم🤦🏻♀️سال دومیه که میخوام کنکور بدم میشه برام پی دی اف چنتا کتاب تستش وات بفرستی؟ من از واتساپ نمیتونم ولی میتونی برنامه ال گرامی رو نصب کنی که تلگرامه بدون وی پی انه و میتونی سریع دانلود کنی به نظرم تلگرامو نصب کن این کانالایی که معرفی کردم آزمونای سنجش و قلم چی رو میذارن میتونی دانلود کنی خیلی به دردت میخوره 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 یه گروه تلگرام برای کنکوری های ۱۴۰۱ زدم که اگه سوالی داشتیم از هم بپرسیم اگه خواستید عضو بشید این لینکشه https://t.me/joinchat/2UyI1y1NTqYyZmM0@minilove @zarabann423 @دخترشیطوووون 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 من ۱۴۰۱ کنکور دارم کلی پول کلاس و کتاب و مشاور دادم نزدیک ۳۰ ملیون شد تا الان ولی اصلا انگیزه ندارم ... یه گروه تلگرام برای کنکوری های ۱۴۰۱ زدم که اگه سوالی داشتیم از هم بپرسیم اگه خواستید عضو بشید این لینکشه https://t.me/joinchat/2UyI1y1NTqYyZmM0 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫
neo مدیر استارتر عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 4127 یه گروه تلگرام برای کنکوری های ۱۴۰۱ زدم که اگه سوالی داشتیم از هم بپرسیم اگه خواستید عضو بشید این لینکشه https://t.me/joinchat/2UyI1y1NTqYyZmM0@پانیک_۳۱۵ 🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫