2777
2789
عنوان

کنکوری های 1401

| مشاهده متن کامل بحث + 3104 بازدید | 60 پست
موافقم  

پس میخوای منابعی که میخوام از اونا بخونم بهت معرفی کنم با اونا پیش بری ؟ 

من خودم از کانالای تلگرامی کتاباشو دانلود کردم 

یه کانالم هست آزمونای آزمایشی و پاسخنامه هاشو میذاره 

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون میشم

کانالای تلگرامی که کتابای کمک درسی میذاره 

pdf_kotob1

kotob_konkori

کانالی که آزمونای آزمایشی میذاره 

Success100

🚫 متاهلم و اون مردای قرمساقی که درخواست دوستی بفرستن رو گزارش میدم تعلیق شن پس غلط زیادی نکنید و درخواست دوستی نفرستید 🚫

ممنون میشم

زیست نشرالگو و خیلی سبز 

فیزیک نشر الگو 

ریاضی جامع خیلی سبز 

زبان جامع مبتکران 

شیمی جامع خیلی سبز 

عربی جامع خیلی سبز 

دینی جامع الگو 

ادبیات  موضوعی نشر الگو و جامع خیلی سبز 

زمین خیلی سبز 

سوالای کنکور همش از کتابه.اخه میگن ۴۰درصدش فقط از کتاب میارن بقیش توی کتاب نیست

کنکور خیلی ربطی به کتاب درسی نداره هر چی ببشتر تست و کتاب کمک درسی خونده باشی درصد بهتری میزنی 

من عربی و ادبیاتم تو کنکور اولم ۹۰ زدم همش هم به خاطر تست و درسنامه های کتابای کمک درسی بود 

عزیزم طبق این برنامه شما از پایه درس ب درس شروع میکنین؟؟ ینی از دهم درسته؟

آره از دهم شروع میکنم 

پس میخوای منابعی که میخوام از اونا بخونم بهت معرفی کنم با اونا پیش بری ؟  من خودم از کانالای ت ...

میشه پی دی اف کتاب تستا برای منم بفرستی؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
میشه پی دی اف کتاب تستا برای منم بفرستی؟

تو اون کانالایی که معرفی کردم هست کتابای کمک درسی هست و میشه دانلود کرد 

تو اون کانالایی که معرفی کردم هست کتابای کمک درسی هست و میشه دانلود کرد 

اخه تلگرام ندارم🤦🏻‍♀️سال دومیه که میخوام کنکور بدم

میشه برام پی دی اف چنتا کتاب تستش وات بفرستی؟

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
اخه تلگرام ندارم🤦🏻‍♀️سال دومیه که میخوام کنکور بدم میشه برام پی دی اف چنتا کتاب تستش وات بفرستی؟

من از واتساپ نمیتونم 

ولی میتونی برنامه ال گرامی رو نصب کنی که تلگرامه بدون وی پی انه و میتونی سریع دانلود کنی 

به نظرم تلگرامو نصب کن این کانالایی که معرفی کردم آزمونای سنجش و قلم چی  رو میذارن میتونی دانلود کنی خیلی به دردت میخوره  

یه گروه تلگرام برای کنکوری های ۱۴۰۱ زدم که اگه سوالی داشتیم از هم بپرسیم اگه خواستید عضو بشید این لینکشه 

https://t.me/joinchat/2UyI1y1NTqYyZmM0

@minilove    

@zarabann423  

@دخترشیطوووون  

من ۱۴۰۱ کنکور دارم کلی پول کلاس و کتاب و مشاور دادم نزدیک ۳۰ ملیون شد تا الان ولی اصلا انگیزه ندارم ...

یه گروه تلگرام برای کنکوری های ۱۴۰۱ زدم که اگه سوالی داشتیم از هم بپرسیم اگه خواستید عضو بشید این لینکشه 

@پانیک_۳۱۵