2777
2789
عنوان

گل+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
هزینه ش یادت هست ک چند بود؟

دقیقشو نه راستش.نمیددنم حدود ۳۰۰یا ۴۰۰شدش.فقط ازمایش مدفوع بود یعنی خون نبودش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقشو نه راستش.نمیددنم حدود ۳۰۰یا ۴۰۰شدش.فقط ازمایش مدفوع بود یعنی خون نبودش

تست کالپروتین هست پسرم انجامش داده پیش از عید.اره سیصد و خورده ای شد فکنم.ممنونم عزیزم.

تست کالپروتین هست پسرم انجامش داده پیش از عید.اره سیصد و خورده ای شد فکنم.ممنونم عزیزم.

واسه پسر شما چند بود عددش؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
واسه پسر شما چند بود عددش؟

ب پسر من شک التهاب روده کرده بودن دکترش.این تست کالپروتین برای تشخیص التهاب روده هستش هر چه عددش بیشتر باشه التهاب بیشتر و مسلما الرژی هم شدید تر.تو ازمایش گفتن التهاب روده خفیف داره عددش پایین بود ما واسه خاطر جمعی خودمون و ب توصیه مقدادی بردیمش اندوسکوپی و کولونوسکوپی ک شکر خدا التهاب نداشت و پزشکش گفت الرژیش هم خیلی بهتر شده..لبنیات چی میدی ب بچه ت؟من ماست پروبیوتیک با پودر پروبیوتیک قاطی میکنم بهش میدم یک روز در میان ی قاشق ک الرژی زدایی بشه

ب پسر من شک التهاب روده کرده بودن دکترش.این تست کالپروتین برای تشخیص التهاب روده هستش هر چه عددش بیش ...

تست تقریب واسه ی سال پیشه گفت از همون موقع میتونی همه چیز بدی فقط تو دادن شیر کره و بستنی احتیاط کن و پسرمن به لاکتوز حساسیت داره گفت ک بدون لاکتوز باید بدی.شیربدون لاکتوز میدم ماست لاکتویا میدم هفته ایم ی دونه بستنی.حالا میخوام ماستم معمولی بدم چون فکر نمیکنم ماست خیلی لاکتوزش بالا باشه.کره به بچم اصلا نمیسازه اما با بقیه مشکلی نداره البته شیر ماهی یبار میدم میترسم ضررش کنه.