2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهر کوچیکی هستم ناخن کار چند تا هس. یه سالن بزنگم ببینم اگه ناخن کار نداره برم یاد بگیرم نظرتون چ ...

مگه میشه انقدر سریع یاد گرفت و شروع ب‌کار کرد باید حسابی تمرین کنی‌.مخصوصا کار ناخن

منم دوس دارم برم یه لاینی یاد بگیرم ولی نمیتونم تصمیم بگیرم.

اره منم موندم. ناخن خیلی دوس دارن ولی تو شهر کوچیکی زندگی میکنم میترسم کار نکنه چن تا هم ناخن کار داره. با شهر بزرگ هم نیم ساعت فاصله داریم نمیدونم ارزش داره خارج از شهرمون برم یا نه

اره منم موندم. ناخن خیلی دوس دارن ولی تو شهر کوچیکی زندگی میکنم میترسم کار نکنه چن تا هم ناخن کار دا ...

منم ناخن دوس دارم ولی هزینه وسایل و یادگیریش خیلی بالاست. انقدر پول ندارم. ۱۰،۱۲ میلیون هزینه میخواد. 

منم ناخن دوس دارم ولی هزینه وسایل و یادگیریش خیلی بالاست. انقدر پول ندارم. ۱۰،۱۲ میلیون هزینه میخواد ...

پایینترم هس بابا. زیادی بزرگش کردن با پنج تومنم میشه یاد گرفت و وسیله خرید. منم فکر میکردم زیاده با چند تا ناخن کار حرف زدم پرسیدم گفتن وسایلش یک و پونصد هس به بالا. 

[QUOTE=201201376]پایینترم هس بابا. زیادی بزرگش کردن با پنج تومنم میشه یاد گرفت و وسیله خرید. منم فکر میکردم زیاده با ...[/QUO

من تهران هر جا پرسیدم اموزش بالای ۳ تومن بود. وسایل هم ۶،۷ تومن. باید وسایل تکمیل باشه اخه. چیزی نیست که اگه ۴ تا تیکه اش نباشه بشه انجام داد. مثلا اموزش ۵۰۰ تومنی هم دیدم ولی وقتی انقدر ارزونتر از بقیه جاهاست قطعا ادم خوب اموزش نمیبینه. اموزش اولیه خیلی مهمه که درست تو ذهن ادم جا بیفته.

سلام تو اینستاگرام سرچ کن pinklady_land ویدیو و ایده های خوبی برای بافت و دیزاین مو میذاره بدردت میخوره    میتونی کلی ایده بگیری ازشو کار خودتو شروع کنی

https://www.instagram.com/pinklady_land/

از این لینک هم مستقیم میتونی بری تو پیجش