2821
2789

من قبل ماه رمضون خریدم ۵۰.تازه خیلی صرفه جویی کردم و ...

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

البته با ۲۰تا۳۰ هم میشه.اما خوب جنسا خوب نیست و کمه

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

من تازه اتاقشو کامل چیدم

۱۴میلیون سرویس تختش شد که همسرم خریدن

حدود ۱۲میلیون بقیه ی چیزا مول کالسکه و کریر و تخت کنار مادر و روروئک و لباس و وسایل بهداشتی و….که مامانم لطف کرد خرید

مونده چیامیای بخزی

میتونی با ده تومن جمع کنی میتونی با صدتومنم تموم نکنی خریداتو

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
من قبل ماه رمضون خریدم ۵۰.تازه خیلی صرفه جویی کردم و ...

من نمیتونم انقدرهزینه کنم

چون خودمون قراره ازهفته بعدخونمون روتعمیرکنیم پولی نمیمونه بابام هم میگه بیست تومن میدم

عزیزم من کلش شد حدود ۲۶میلیون همه چیزم داره اگه بخوای عکس اتاقشم میفرستم

مبارکش باشه.بله تفاوت قیمت همه جا هست.از شهری ب شهر دیگم فرق داره.من این قیمت خریدم.ک نسبت ب تهران تازه خیلی مناسب تره.جنس و تعدادم باید در نظر بگیریم.میگم که باهمه قیمتی میشه خرید.

من نمیتونم انقدرهزینه کنم چون خودمون قراره ازهفته بعدخونمون روتعمیرکنیم پولی نمیمونه بابام هم میگه ...

حدود ۷تا۸ تومن کمد و ...دو تا سه تومن هم کالسکه   کریر و ...بقیشم بده لباس و چندتا تیکه اسباب بازی...

خانمااز کدوم ماه بارداری سیسمونی خریدین؟من هفته ۱۷ هستم جنسیت نی نی هام مشخص شده به نظرتون از الان بخرم زوده؟چون دوقلوباردارم میترسم خیلی سنگین بشم ماه های بعد

خداشکرت دوقلوهای خوشگلم خوش اومدین به زندگیمون واسه سلامتیشون صلوات میفرستین؟
مبارکش باشه.بله تفاوت قیمت همه جا هست.از شهری ب شهر دیگم فرق داره.من این قیمت خریدم.ک نسبت ب تهران ت ...

بله خب درسته مارک و برند وسایل باهم فرق داره

مثلا من سرویس تختش بی بی استار بود

کالسکه هیرو دلیجان

روروئک دلیجان

لباساش اکثر ایرانی

سرویس بهداشتیش ایرانی

متوسط باشه 

من خونم کوچیکه تخت و کمد جا نمیشد بگیرم.کلا هم پباده جایی نمیرم کالسکه نگرفتم.صندلی غذاخوری و مبل کودک و اینا نخریدم شد ده تومن حدودا

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا