2777
2789
عنوان

کم شدن شر دوست ناباب

3689 بازدید | 28 پست

شوهرم یه رفیق داره خیلی عوضیه اهل همه چیزم هست، چیکار کنم شرش از سر زندگیمون کم بشه، حرف وصحبت فایده نداره دعایی نذری نیازی کسی بلده؟ ثواب داره. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم یه رفیق اینجور داره هیج جوری از هم جدا نمیشن

من با دوست شوهرم رابطمو نزدیک کردم نه که دوستپسر و رابطه مخفی!!نه وقتی میاد منم میریم میشینم ببینم چی میگن و خودمو قاطی میکنم یا تلفنی حرف میزتن منم وسطش یچیز میگم شوهرم گوشیو میده میگه خودت بگو خلاصه گاهی هم شده زنگش بزنم بگم شوهرم فلان کار یا رفتارو‌داره تو بهش یچی بگو…خیلی با شوعرم روی هم برش دارن ۱۵ساله باهمن نزدیک چندین سال هم خونه بودن ولی جدا شدنی نبودن منم از پسره بعنوان اهرم استفاده میکنم

منم یه همسایه فضول وعوضی دارم بابچه های نابابش ازشون متنفرم هرکاری میکنم سایه شون اززندگی ما کم نمیشه اینقدباهاشون سرسنگینم ورفت امدندارم امابیخیال نمیشن هی زنگ میزنن دیشبی ام زنگ زدن گفتن حوصلمون سررفته. شوهرم گفت خب چه کاری ازدستم برمیاد؟😐 گفت بیابریم دوربزنیم شوهرم گفت من خودم تازه توجاده بودم بروبگیربخواب دیروقته 😂😄دلم خنک شد

اماازرونمیرن هی گیردادن بریم مسافرت هرچی شوهرم میگه روماحساب نکنید مانیستیم میگن بایدبیاین

شوهرم‌گفت تواین کرونامن محاله بیام شمابریدبسلامت اگرخواستین.

اخه ادم اینقدپررو‌؟؟؟ دوبارکه محلت ندادن بیخیال شوووو

خدایا شکرت شکرت شکرت
شوهر منم یه رفیق اینجور داره هیج جوری از هم جدا نمیشن من با دوست شوهرم رابطمو نزدیک کردم نه که دوست ...

نمیدونم والا من اصلا شماره ای ازش ندارم یعنی شوهرم دوست ونداره ولی همش روابطشون بیرون از خونس... 

منم تقریبا همین مشکل رو دارم . شوهر دوستم ، ی همکار خانم داره ک از شوهرم حدود ۱۵ سال بزرگه و بچه ی بزرگ هم داره. چند روز پیش همین خانم برای شوهر من عکس خودشو توی مسافرت فرستاده بود !!! منم حال همسر رو گرفتم. این تنش نمیخاره، می‌دونم خانمه میخاره بدنش ، طبق شناختی ک دارم بی بند و باره.....همسرم ب دوستش گفت دیگه محل کارت نمیام. چون همکارت عکس خودشو فرستاده برام.......زمونه بدی شده خدا کمک کنه