2777
2789
عنوان

کم شدن شر دوست ناباب

| مشاهده متن کامل بحث + 3689 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه آویزون

خییییییییییییییییییلییییییییی آویزونن اصلایه ذره غرورانگارندارن😂 بگوبابااینقدکه ما کم‌محلی میکنیم ورفت وآمدنداریم شماچرا دست نمیکشین ازسرکچل ما. اینقدبدم میادبخدا هی تاحوصلشون سرمیره زنگ شوهرم‌میزنن اخه اقوامم هستن . خلاصه رواعصابن

خدایا شکرت شکرت شکرت
منم تقریبا همین مشکل رو دارم . شوهر دوستم ، ی همکار خانم داره ک از شوهرم حدود ۱۵ سال بزرگه و بچه ی اب ...

اون خانم چرا باید شماره همسرتو‌داشته باشه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

آره . فقط خیلی خوشدله. خیال می‌کنه همه خوبن همه دلشون صافه...با دشمن ترین فرد فامیل شونم ، خیلی بیش ...

من همسرم خیلی خانم رابطه کاری دارن باهاش هر جا هم کار کرده خانم زیاده.هیچ موقع حساس نبودم.ولی دو‌سه تا خانم بودن که کرم داشتن.من یکم ناراحت شدم ولی سریع تا خودش متوجه شد کمک اینو جور دیگه برداشت کردن بلاکشون‌مرد.

وکیلا با سیاستن

پسر عموم اوایل ازدواجم ، از شوهرم متنفر بود . طی دو سه تا تفریح ک دست جمعی رفتیم، جوری مخ پسرعمومو ب کار گرفت ک حالا عین داداش شدن با همدیگه. کلا همه رو نرم می‌کنه . ی ذره غرور ندارع . ی حریم برای خودش نگه نمیداره. گوشی ، لبتاب  ، ماشینش، از اموال عمومی شده !! دست همه هست جز خودش! مکافات دارم باهاش. 

من همسرم خیلی خانم رابطه کاری دارن باهاش هر جا هم کار کرده خانم زیاده.هیچ موقع حساس نبودم.ولی دو‌سه ...

خانم های کرم دار زیادن  عنترا می‌دونن طرف متاهله، بازم عین کنه میچسبن

خانم های کرم دار زیادن    عنترا می‌دونن طرف متاهله، بازم عین کنه میچسبن

هیچ وقت نگو‌خانما.به خودمونم توهین میشه.خیلی اقایونم همینن بیشتر از خانما

خوش به حالت من دوستای پسر و دختر جفتا پست فطرت بدذات بدجنس پتیاره دله دزد ک.لاه بردار پفیوز یعنی حالت بهم می خورد از وجودشون یه تشکر خشک هالی آزمون نکردن به خاطر دادن طرح هایی که رایگان بود پسرهای آشغال هیچ کدوم نه شما حق نداری تو کارخونه ی ما بیای پسرهای کثافتی که کل زار زندگیم بردن بدجنس های بدذات بی فرهنگ دوهزار نخواستن منو چون مانتوتون کوتاه نیست ما هم استخدام نمی کنیم  با دختر لش ها بد ذاتی بدجنس می کنی یعنی نامرد پست ک.لاه بردار کثافت ها دوران امتحانات ور دل خودمون از برگه های من می نوشتن عوض استخدام کردن هزارتا لیچار بارم کردن اعتقاداتم مسخره کردن این وسط یک رلی داشتم که روزی صدهزار بار آرزوی مرگ کردم چرا انتخابش کردم کثافت پتیاره بی خاصیت بدرد نخور خیلی وقت بود ازش جدا شدم گاگول بی خودی برای خودش جار زده این هیچی نیست الا زن من گه نخور بابا بدذات بدجنس من تو رو به عنمم حساب نمی کنم بی آبروی هرزه کثافت با اون زنان تنه لش مفت خورت  همینطور وق بزنی دری وری بگید نه تشکر نه احترام فقط هرزگی برای توجیه کارهای زشتشون شما هنرمند نیستی مانتوتون بلنده یه والله گفتی از این به بعد وظیفه امون تا آخر عم. ببینیم به اعصاب تر بزنیم گند لزنیم اصلا روت سوار شیم خودمون مخ نداریم مهمون آکبند اون همه کار زحمت خودمون کم خسته ایم این تنه لس ها وبال ما بدذات هرزه پتیاره کودن قلدر مفت خور دهاتی همینطور وق میزنن دری وری میگن حق نداری کسب در آمد کنی چس ناله نکن بابا دهاتی قلدر بدبخت  مفت خور پتیاره همینطور وق میزنه زنک لاشی ک.لاه بردار موذی هی زر میزنه چرن. می بافه بی اعصابش به رخ همه می کشه نکبت مردم آزار کو.نی هی چس ناله می کنه