2777
2789
عنوان

تب و جوش بزرگ در کودکان

2247 بازدید | 16 پست

سلام خانوما پسرم5روزه تب داره پایین نمیاد دکتر بردیم گفت گلوش عفونت کردا یه ماهی هم میشه رو پوستش چندتا جوش بزرگ در میاد هم رو زانوهاش هم دستش پیشونیش,سرطان خون هم این علایم رو داره؟نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

جوشا یا عامل درونی داره یا بیرونی 

وقتی جوش ریز باشه و زبر عامل بیرونی داره

وقتی بزرگ و چرکی باشه درونیه احتمالا به چکاب باید بده

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوش بزرگ ینی چی از متخصص اطفال بپرس عزیزم چرا یکراست رفتی سر سرطان خون؟؟😐😐😐

چون هم زود عفونت کرده 5ماه پیش هم تب داشت و عفونت هم جوش به خون ربط نداره؟تبش هم پایین نمیاده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
جوشا یا عامل درونی داره یا بیرونی  وقتی جوش ریز باشه و زبر عامل بیرونی داره وقتی بزرگ و چرکی ...

بزرگه جوشاش

جوشا یا عامل درونی داره یا بیرونی  وقتی جوش ریز باشه و زبر عامل بیرونی داره وقتی بزرگ و چرکی ...

چی میتونه باشه؟

چون هم زود عفونت کرده 5ماه پیش هم تب داشت و عفونت هم جوش به خون ربط نداره؟تبش هم پایین نمیاده

پنج ماه زوده؟؟😂😂

بچتون چند وقتشه؟؟

جوش هیچ ربطی به سرطان خون نداره

چی میتونه باشه؟

هرچیزی 

مثل حساسیت غذایی جوشا چررکیه؟؟شاید کهیره با جوش اشتباه گرفتی

در هر حال باید ببریش متخصص کودکان

پنج ماه زوده؟؟😂😂 بچتون چند وقتشه؟؟ جوش هیچ ربطی به سرطان خون نداره

19ماهشه

19ماهشه

همونه حساسی

اتفاقا تو سن پایین که بچه ها یکسر مریضن

ببرش دکتر الکی حساسم نباش همه بچه ها مریض میشن همشونم خوب میشن

هرچیزی  مثل حساسیت غذایی جوشا چررکیه؟؟شاید کهیره با جوش اشتباه گرفتی در هر حال باید ببریش متخ ...

نه عزیزم چرکی نیست البته وقتی از دوتا زانوش دراومده بود احساس کردم چرکیه ولی الان یکی دوتا دیگه دراومده نگاه کردم جرکی نیست رو پیشونیش یه ماه میش دوتا دراومده جاش هنوز هست

همونه حساسی اتفاقا تو سن پایین که بچه ها یکسر مریضن ببرش دکتر الکی حساسم نباش همه بچه ها مریض میشن ...

انشالله عزیزم چون چند روزه تب داره جوشاش هم بزرگه هم نسبتا زیاد دراومده استرس گرفتم تقریبا10 جوش بزرگ داره

نه عزیزم چرکی نیست البته وقتی از دوتا زانوش دراومده بود احساس کردم چرکیه ولی الان یکی دوتا دیگه دراو ...

خب چرا تو این مدت دکتر نبردی وقتی انقد حساسی

انشالله عزیزم چون چند روزه تب داره جوشاش هم بزرگه هم نسبتا زیاد دراومده استرس گرفتم تقریبا10 جوش بزر ...

جوشا از موقع واکسن ۱۸ ماهگیش زده؟؟

خب چرا تو این مدت دکتر نبردی وقتی انقد حساسی

چرا چهارشنبه بردم گفت عفونت گلو داره و جوش رو یادم رفت بگم