2777
2789
مم همش رو 6/9 تا 7 بود نمیدونم چرا یه دفعه رفت رو 11/2 الانم هر روز تست میکنم تو خونه دستم امده  ...

عزیزم برای دیابتت برو خانه بهداشت توی سامانه سلامت ثبت نام کن که اگه خواستن واکسن کرونا به دیابتی ها بدون در نظر گرفتن شرایط سنی بزنن به شماهم واکسن بزنن

❤️
عزیزم برای دیابتت برو خانه بهداشت توی سامانه سلامت ثبت نام کن که اگه خواستن واکسن کرونا به دیابتی ها ...

اها مرسی نمیدونستم حالا میرم 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامانه سیب ثبت نام کن

خودمم میتونم یا حتما برم مرکز بهداشت

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مم همش رو 6/9 تا 7 بود نمیدونم چرا یه دفعه رفت رو 11/2 الانم هر روز تست میکنم تو خونه دستم امده  ...

خدارو‌ شکر‌ مواظب خودت باش💐

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
خدارو‌ شکر‌ مواظب خودت باش💐

مرسی عزیزم 

راستی شما انسولین راحت گیرتون میاد 

مرسی عزیزم  راستی شما انسولین راحت گیرتون میاد

من رگولار آن پی اچ میزنم یه بار فقط یه کم اذیت شدم اونم دوسه داروخانه نداشتن 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

شما برو بهداشت نزدیک خونتون توی سامانه سیب ثبت نام کن اگه خواستن به دیابتی بدون درنظر گرفتن شرایط سنی واکسن بزنن برای شما هم بزنن

❤️
شما برو بهداشت نزدیک خونتون توی سامانه سیب ثبت نام کن اگه خواستن به دیابتی بدون درنظر گرفتن شرایط سن ...

من گرفتم وحشتناک هم گرفتم یه ماه درگیر بودم تازه خوب شدم 

اها من قلمی میزنم 

خودت نمی تونی باید بری بهداشت افراد عادی نمیتونن وار سامانه بشن

رفتم علوم پزشکی پرسیدم گفت که ما چون پزشک خانواده داریم نمیخواد سیب ثبت نام کنیم 

بعدم گفت بهمون گفتن کسایی که انسولین قلمی میرنن پ تو سایت بیمارهای نادر ثبت نام کردن گروه بعدی هستن که واکسن میزنن