ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اخه دیروز دقیق دیدم نوشته بود نوبت معلمان و دیابتی ها رسید اما انگار دوباره پاک کردن خبرش رو فقط ای ...
والا اینا مردم رو خل کردن یک بنده خدایی میگفت تلویزیون گفته واکسن دیابتی ها شروع شده بعد رفته خانه بهداشت واکسن بزنه بهش گفتن واکسن شروع نشده برای دیابتی ها
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
من ۱۰ساله دارم منم نوع۱ منتها امسال بعضی روزا پیش میومد اصلا با انسولینه قندم پایین نمیومد میخواس ...
ارع منم همینجوری میشدم وقتی به دکتر گفتم گفت باید رزیم غذایتو تغییر بدی که همین کار رو کردم و این ماه ای وان سی که رو 11 بود اوردم رو 9 این ماهم تلاش،کنم بیاد رو7 خیلی خوبه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ای واااای چقددد ای وان سیت بالاس 😰😰😰 مواظب باش دختر من. تو این ۱۰سال از ۷ بالاتر نشدم .... ...
مم همش رو 6/9 تا 7 بود نمیدونم چرا یه دفعه رفت رو 11/2 الانم هر روز تست میکنم تو خونه دستم امده