2777
2789

اگر مادرتون انسولین میزنه قلمی و برا انسولین حواله ثبت نام کردید الان میتونید ثبت نام کنید برا واکسن  منم ثبت نام کردم فردا باید برم بزنم

امکان ثبت‌نام تزریق واکسن برای بیماران نادر و بیماران دیابت دریافت کننده انسولین از امشب در سامانه

مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت:
🔹تا ساعاتی دیگر امکان ثبت‌نام حدود پانصدهزار نفر از بیماران نادر یا دیابت دریافت کننده انسولین ۱۸ سال به بالا در سراسر کشور و بدون اولویت سنی از طریق سامانه فراهم خواهد شد. توضیحات تکمیلی تا ساعاتی دیگر ارائه خواهد شد.
🔹به همین دلیل، امکان انتخاب سال تولد پایین‌تر از ۱۳۵۵ هم وجود دارد ولی اگر کد ملی فرد ثبت‌نام کننده در فهرست بیماران  نباشد و شرط سنی رعایت نشده باشد، امکان ثبت‌نام نخواهد داشت.
@BourseNews

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر مادرتون انسولین میزنه قلمی و برا انسولین حواله ثبت نام کردید الان میتونید ثبت نام کنید برا واکسن ...

سلام ببخشید اونایی که انسولین نمیزنن نمی تونی واکسن بزنن مامان من متفورمین می خوره

❤️
سلام ببخشید اونایی که انسولین نمیزنن نمی تونی واکسن بزنن مامان من متفورمین می خوره

فعلا دیابتی های که انسولین قلمی میزنن رو واکسن میزنن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر