2777
2789
عنوان

سوسک کابینت

97 بازدید | 9 پست

سلام تو رو خدا دارم دیوونه میشم حالم خیلی بده ده روزی میشد هر از گاهی سوسک ریز توی خونم میدیدم فکر میکردم از فاضلابه و سم میریختم که رفع بشه چند روزه سوسکا بزرگتر شدن که بعد از تحقیق متوجه شدم به لینا میگن سوسک آلمانی که توی کابینت تکثیر میکنن،آشپزخونمو کامل ریختم بیرون و شستم طبق تجربیات دوستان خمیر امحا تو کل آشپزخونم زدم بعد از یک روز بازم سوسک دیدم اونم سه تاااا.انقدر حالم بد میشه با دیدن هر سوسک یه عالمه گریه میکنم،بچه کوچیک دارم نمیتونم سم بزنم جایی ام ندارم برم،کسی تجربه مشابه نداشته کمکم کنه دارم میمیرم هر چی رو تحمل میکنم بجز سوسک😭😭

فقط امحا...اگه زدی دوباره دیدی بازم بذار یعنی هر جایی که فکر میکنی رد میشن بذار منم ی بار گذاشتم دوباره بعد چند وقت دیدم باز یکی دیگه خریدم دوباره گذاشتم همه جا کلا نابود شدن...هم من هم مامانم داشتیم دیگه هیچی ندارم...دوباره بخر بذار...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

چارش دو قوطی پیف پافه

منم همین مشکلو داشتم حتی تو یخچال و غذامم بود😖

انواع و اقسام سم هارو استفاده کردم فایده نداشت

رفتم پیف پاف خریدم یک قوطی کامل تو خونه خالی کردم بعدش دو روز از خونه رفتیم بیرون

کم کم محو شدن

دوبار اینکارو کردم

الان خداروشکر هییییچی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم پای بچتون خوب شد که پارسال گفتین میلنگه علتش چی بود؟

با منید؟

پسرم عاشق پریدنه خیلی بدو بدو میکنه 

از روی اوپن خونه خالش پریده بود رو سرامیک یک روز کامل راه نمیرفت کلی آزمایش و سونو دادیم از فرداش آروم آروم راه رفت و گفت از اوپن خونه خاله پریدم