2777
2789
عنوان

دلیل ازدواجتون چی بود

241 بازدید | 26 پست

خانمها بیاید بگید دلیل ازدواجتون چی بود

یعنی چرا خواستید ازدواج کنید و چرا با این آدم و آیا الان پشیمون هستید یا نه و اگر برگردید به گذشته دلایل و معیار هاتون تغییر میکنه یا نه

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

عاشق هم شدیم

همون ادمی بود ک میخواستم کامل ترین مرد

همیشه میگفتم بالای ۳۰ ازدواج میکنم ولی ۲۲ سالگی دوست شدیم ۴سال باهم بودیم ازدواج کردیم

انتخابم تاابد همین مرده وپشیمون نمیشم هرگز

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

تو فکر همه چی بودم به جز ازدواج و خیلی هم سفت و سخت میگفتم تا قبل ۳۰ ازدواج نمیکنم

ولی خب شد دیگه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلی نداشتم در اوج درس خواندم اومد

و ی هفته بکوب گریه و زاری نمیخوامش

پدرم بشدتت قبول داشت ازدواج کنم و قبول کردم

بعدش اولش اصلا دوسش نداشتم کاری میکردم ب طلاق بکشه

الانم ک کارم بطلاق کشیده پشیوونم خیلی دوسش دارم الان

اگه ب گذشته بگردم هیچ وقت نمیزارم خانوادم دخلاقت کنه ب دعواهامون و البته هیچ وقت نباید همه حرفامو میومدم بخانوادم میگفنم

عاشق هم شدیمهمون ادمی بود ک میخواستم کامل ترین مردهمیشه میگفتم بالای ۳۰ ازدواج میکنم ولی ۲۲ سالگی دو ...

همیشه خوشبخت باشید عزیزم

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

تو فکر همه چی بودم به جز ازدواج و خیلی هم سفت و سخت میگفتم تا قبل ۳۰ ازدواج نمیکنمولی خب شد دیگه

انشاالله همیشه خوش باشید

انشاالله همیشه خوش باشید

❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دلیلی نداشتم در اوج درس خواندم اومد و ی هفته بکوب گریه و زاری نمیخوامش پدرم بشدتت قبول داشت ازدواج ک ...

انشاالله همه مشکلاتت حل عزیزم

دوستان تاپیک قبلم گزارش میزنید عکسم مونده،لایک کنید براتون صلوات میفرستم توروخدااا

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

نمیدونم هنوزم دلیل ازدواجمبابام بنده خدا وسایل ارایشگاهم خرید بودشوهرمم دوست شدم وابسته شدم سریک ماه ...

یعنی می خواستی آرایشگاه بزنی بیخیال شدی ازدواج کردی

ازدواج خیلی دوست داشتم خانوادہ تشکیل بدم مادر بشم اما یل سالی فہمیدم بیماری ھای مقابرتی ھست ترسیدم ازازدواج

چون نمیدونم درست فہمیدم یانہ اینجوری فہمیدم کہ ھرکس ازدواج کردہ یارابطہ دارہ مبتلامیشہ

حالاموندم مردم چرانمیترسن ازدواج میکنن یابہ فکرشن

ازدواج خیلی دوست داشتم خانوادہ تشکیل بدم مادر بشم اما یل سالی فہمیدم بیماری ھای مقابرتی ھست ترسیدم ا ...

اون بیماری ها اکثرا خطرناک نیست واکسن هم داره میتونی واکسن بزنی