2777
2789
عنوان

دارم پشیمون میشم از تصمیمی ک گرفتم

449 بازدید | 35 پست

سلام خواهرای گلم

شبتون بخیر باشه 

من پدرم یک ماهه فوت کرده و کسی ک دوسش داشتم و دارم خبر دار شد ک اره پدرم فوت شده و بعد چند ماه پیام داد 

و خواست ک دوباره ما باهم باشیم 

(جداییمونم سر این بود ک بهم خیانت کرد و مادرش نمیخاست باهم باشیم🙃)

البته بگم من با این اقا ۱.۲دوست بودم و طرف به شدت دختر باز و هول بود🤦🏻‍♀️و سر ابن قضیه ها کات کردیم

بگذریم..

پدرم ک فوت شد،این آقا اومد گفت اره بیا باهم دوباره باشیم..

منم ازش مهلت خواستم تا فکر کنم تا رفتیم بیرونو ازم ج خواست

پیش هم بودیم مامانش زنگ زدو حس کردم نمیخاد باهم باشیم ...(چون تفاوت سنیمون خیلی زیادع من ۱۸اون ۲۵

میگ نمیخام باهم باشین اتنا بچس تا بزرگ شه وقت میبره .بزرگ ک شد میریم سراغش🤦🏻‍♀️)

دیگ منم به اقا گفتم ک نه نمیخام باهات باشم اگ منو میخاستی منو از اول ول نمیکردی بری و مادرتم راضی میکردی

از این قضیه یه هفتس میگذره ولی 

واقن من دوباره بهش عادت کردم نمیدونم تو نبودنش چیکار کنم . اصن انگار دارم دیونه میشم 🤦🏻‍♀️

داغ از دست دادن پدرم یه طرف

جدا شدن و جواب رد دادن به کسی ک دوسش داشتمم یه طرف ‌

همش باخودم میگم نکنع کار اشتباهی کردم 

هوف نمیدونم چیکار کنم واقن 

شما بگین برم به یه روشی بگم میخامش برگرده یا نه کار درستی کرد

امیدوارم منظورمو فهمیده باشین

ممنون❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای تا اخر عمرت عذاب بکشی کنار ی ادم خائن برگرد ....

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

سنت ک کم هست واسه ازدواج اما حرف مادرش بهانه است سنتم اگ کم نبود یه چیز دیگه میگفت و این ناراضی بودن خانواده ها بعدها مکافاته وانگهی طرف دختربازه مطمئن باش ازدواجم بکنین به کارش ادامه میده

عزیزم از چه نظر میگی بچه ام  طرز فکرمم مگ چطوری هست؟

اخه عزیزم توخودت داری میگی پسره دختربازه ک این اینجور پسرا بدرد لای جرز دیوار میخورن بعد اومدی میگی ازتصمیمم پشیمونن...توروخدا براخودتون ارزش قائل باشید

کاربر قدیمی ام 😍😍😍

واقن با چ قیمتی حاضری خودتو خار کنی ک با ی ادم هول باشی یکم ب خودت ارزش بده مگ ادم قحطه؟؟؟؟؟؟

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.