2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

456 بازدید | 34 پست

چقد دروغگوعه منکه خیلی وقته انفالوش کردم ولی واقعا اینایی ک دارنش ب شعورشون بر نمیخوره؟

میاد با کلمات بازی میکنه یجوری حرف میزنه ک دیگران برداشت کنن وااای چ کارای مهمی انجام داده بعدش ک گندش در میاد میگه عهه منکه منظورم این نبود منظورم اون بود😐😒

واقعا ینی هستن کسایی ک هنوز طرفدارش باشن عملا مردمو بیشعور فرض کرده😐

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفی زده مگه؟ آخه پیگیرش نیستم

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

راستش من از یوتیوب گاهی ویدیو هاشو نگاه میکنم نمی‌دونم به نظر من که دختر خاکی هست برای همین فقط اگه بخوام چیزی یاد بگیرم میرم ویدیو هاشو نگاه میکنم از این به بعد دقت میکنم ببینم اینجوری که شما میگین هست یا نه

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

من اصلا نمی شناختمش و سر ماجرای کن باهاش آشنا شدم

خیلی کار احمقانه و کثیفی بود ولی در موردش که تحقیق کردم دیدم باعرضه و تاثیر گذار و موفقه

کلا فیلد کاریش رو دوست ندارم ولی نباید بی انصافی کرد

چی گفته مگه؟

خیلییی دروغ مبگه ک خودشو شاخ نشون بده

مثلا میگف منو ناسا دعوت کرده برم بازدید کنم بعدا معلوم شد رفته بلیط بازدید از ناسا خریده

یا مثلا گفت من جایزه بهترین بیوتی بلاگر دنیا از جشنواره کنو بردم بعد همه گفتن ای وللل جشنواره کن خیلی جشنواره معروف و معتبریه

بعدا معلوم‌شد این اصلا اون نبوده ی جشنواره ای بوده ک هر کس فالووراش بالای ۵۰۰ کا بودن میتونستن رایگان شرکت کنن هرکسیم زیر ۵۰۰ کا بوده با ۲۰ یورو شرکت میکرده😐

بعد اومد گف عاقااا مگه من گفتم منظورم اون جشنواره کنه

کلا خیلی خالی بنده

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺