2777
2789
عنوان

صدف بیوتی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 34 پست
اره بخدا خیلیا هستن ک میکاپ ارتیستای خفن ترین صدف بیوتی سر همین دروغاش بزرگ شد

من فکر میکنم یه دلیل پیشرفتش اینه که به جز آرایش کلی چیز میز دیگه هم تو پیجش هست . روزمرگی و آشپزی و لباس و دکوراسیون و سفر و .... همه چی رو با هم داره . هر کدومش هم یه تعداد مخاطب داشته باشه جمعش کلی زیاد میشه دیگه

خوب اون کن رو مردم الکی باور کردن . کن جشنواره سینماییه چه ربطی به بلاگری داری البته خوب خالی بند ه ...

خب ببین با کلمات بازی میکنه همون اول نیومد راجب جشنواره توضیح بده اولش کلی خوشحالی کرد بعد ک دید گندش در اومده اومد گف منظورم این نبود اون بود

زیر پستشم میدیدی همه میگفتن صدددففف تو باعث افتخاری در صورتی ک این جشنواره ای توش برنده شده هیچ اعتباری نداره کلن ۲ سال برگزار میشه  تمام کساییم ک توش جایزه بردن همه ادمای معمولی و کسایین ک زیاد معروف نیستن

شما فک کن صدف بیوتی بشه بهترین بیوتی بلاگر دنیا بعد هدی بیوتی با ۴۰ ۵۰ میلیون فالوورش اون وسط باید غتز بچرونه؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی همش کشک پس😐😐😐😐😐

اره واقعا

با ۳ میلیون فالوور و یه سطح کار معمولی بشه بهترین بیوتی بلاگر دنیا؟؟

بعد هدی بیوتی ک خط تولید لوازم ارایش خودشو داره با ۴۰ ۵۰ میلیون فالووور..اونوقت این کیه پس؟

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
من کلا چند ماه یه بار میرم یه سر به پیجش میزنم ببینم چه خبره  این سایت جدیدی که برای لباس تبلی ...

فقط پول