2777
2789
عنوان

دوستان چرا تاپیک قبلیم قفل شد

212 بازدید | 30 پست

من میگم نا خواسته وارد شدم از دل نخواستم قضاوت نکنید منم عذاب وجدان دارم به خاطر زنش.. نه شوهر خودم... خواستم راهنمایی کنید نخگاستم سرزنش کنید منم از دستش فرار میکنم اون ول نمیکنه 

کار شما کاملا اشتباهه... شما دارین از دوطرف به خودتون ضربه وارد میکنید و خبر ندارید... به این میگن رابطه نامشروع هم گناهه و هم راحت همسرتون بفهمه برعلیه تون مدارک جمع میکنه و اگر همسر اقایی که در رابطه هستین باهاش بفهمه زندگیتون از اینی هم که هست خراب تر میشه... و بعید میدانم همچنین اقایی که به همسر خودش رحم نمیکنه و به زندگی خودش متعد نیست هیچ زمانی به شماهم تعهد ندارد و این وسط خودتونو ازار میدید و یه راه پوچ و بیهوده رو دارید طی میکنید و زندگی دیگران هم اسیب وارد میشه هم زندگی خودتون... لطف کنید اگر نمیتوانید ادامه زندگی دهید با مشاور صحبت کنید و در جریام بزارید تا بفهمیم مشکل چیست... و در گام اول جدا شوید و بعد رابطه داشته‌باشید شما نیاز به روانشناسی و مشاوره دارید اقدام نمائید... بنده مشاور هستم خواستید پی وی در خدمتم.. 

Psychiatrist👩‍💼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو گمشو زنيكه. 

ب گوه كشيدي زندگي يه زن ديگه و ي بچه رو 

ناخواسته وارد زندگي مرد زن بچه دار شدي!؟

بيمار 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کار شما کاملا اشتباهه... شما دارین از دوطرف به خودتون ضربه وارد میکنید و خبر ندارید... به این میگن ر ...

مشاوره تلفنی وقت گرفتم واسه دوشنبه.. من اصلا اون اقا رو نمیخوام وجدانم قبول نمیکنه جوابشو اگه ندم میاد سرکوچه. چیکار کنم

برات متاسفم 

حقته هر بلایی سرت بیاد

تو و اون مردک اسغال برین بدرک

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

مرده گفته زنشو دوست نداره دلیل قانع کننده و محکمی برا خیانت هر دو طرفتون هست؟!!!!!

واقعا فکر کردی چون اگه راستم گفته باشه دوستش نداره به هردلیلی تو اجازه داری خیانت کنی و بیشتر گوه بکشی تو زندگی اون خانم و بچه اش؟؟؟؟؟ شاید اونا تنها امید زندگیشون همین مردی باشه که شاید به دروغ هم این حرفا رو به تو زده باشه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
ایشالله سرت بیاد اگه زنیکه بودم نمیومدم از شما کمک بخوام

من زن هرز نيستم برم وسط زندگي مرد متاهل ك بچه دااره زن داره ك سرم بياد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

2790
2778
2791
2779
2792