2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از قد شما راضی هست درسته بغلی هستیم 😅

اره خیلی

مامانش میگه همیشه میگفت دختر تو بغلی و ریزه میخوام 

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
اتفاقا خیلیا نگران اینن قدم کوتاهه پسرا نمیپسندن این مورد واقعا برام مهم نیس که یه پسر خوشش بیاد یا ...

من خودم پسرم ولی اینو واقعا میگم ..

پسرا فکر کردی خودشون  چی دارن ؟ 

بعضیاشون نه شعور نه اخلاق نه پول .. یه مشت بی عرضه ان خیلیاشون .. غلط کردن نپسندن .. 

همین که میگی مهم نیست خیلی عالیه 

سلام عزیزم منم قدم اندازه شماست دوتا دختر دارم دختر بزرگم یازده سالشه هم قد من وایساده درک میکنم حرف ...

واقعا؟خوشبحالتون که اینقدر خوب کنار اومدین

من اصلا نمیتونم جواب بدم مثلا توی جمع نشستیم همه هستن دایی خاله و...بعد یهو همه باهم شروع میکنن هم خودشون هم بچه هاشون

شمام خوبین بازم نسبت به من من اندازه شمام بشم از خدامه

ورزش بکن و تغذیه ی درست تا ۲۵ سال رشد قدی امکان پذیره

البته به قد بابا و مامانت هم بستگی داره

اگه اونام کوتاهن که هیچی اگه بلدن و کوتاهیی میتونی به فوق غدد مراجعه کنی شاید هنوز صفحه رشدت بسته نشده باشه و بتونه کمکت کنه

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
شمام خوبین بازم نسبت به من من اندازه شمام بشم از خدامه

ورزش بکن و تغذیه ی درست تا ۲۵ سال رشد قدی امکان پذیره

البته به قد بابا و مامانت هم بستگی داره

اگه اونام کوتاهن که هیچی اگه بلندن و شما کوتاهی میتونی به فوق غدد مراجعه کنی شاید هنوز صفحه رشدت بسته نشده باشه و بتونه کمکت کنه

واقعا؟خوشبحالتون که اینقدر خوب کنار اومدین من اصلا نمیتونم جواب بدم مثلا توی جمع نشستیم همه هستن دا ...

عزیزم باید قوی باشی تنها کسی ک کمکت میکنه اعتماد به نفس خودتون هستش هیچ وقت خودت رو سرخورده نکن

بهم اتگو تا وقتیـ که زندم ولوم ناکنی..! یعنی الان مُردم؟؟🙂🖤😅😅🚶‍♂
شما توی زندگی مشترک باید بدونی که قد کوتاه چقد خوبه  تازع آقایون هم که دوست دارن

خونواده ما برعکسه

داییم به مامانم اینا گفته سمیرارو بدین به ما عروس من بعد همش نگاهش به قدمه همش یه چیزی میگه

عزیزم منم تو خانواده از بقیه دخترا کوتاه تر بودم ولی با تحصیلات به جایی رسیدم که دهن همشون بسته شده ...

واقعا؟چقد خوب خداروشکر💖

ولی میدونی اینا همه میگن پزشکی مهندسی فقط خوبه درحالیکه من عاشق هنرم و تازه خونوادمو راضی کردم دانشگاه برم هنر ولی تو خونواده برا هنر هیچ ارزشی قائل نیستن هیچی