2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3122 بازدید | 74 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

توی خانوادمون من کوتاهم برا همینم‌ همیشه یه چیزی بهم میگن

چی میگن ؟ منم قدم کوتاهه ۱۶۹ ولی تاحالا نشده چیزی بهم بگن .. 

حرف بقیه چه اهمیتی داره ..؟ مهم چیزایی دیگه ست .. بعدشم خیلی پسرا آرزوشونه با همچین دختری ازدواج کنن .اصلا قد مهم نیست برای خیلیا

فداسرت .. 😐  چون من خودم تجربه زیادی تو این زمینه دارم میگم  ۱ زیاد بهش فکر نکن  ...

حرفاشون خیلی بده..توی جمع و مهمونی همیشه همه یه چیزی میگن..دلم نمیخواد اصلا جایی برم

سلام عزیزم منم قدم اندازه شماست دوتا دختر دارم دختر بزرگم یازده سالشه هم قد من وایساده درک میکنم حرفت ولی قدت اینقدر کوتاه نیست کوتاه تر از خودمون هم وجود داره چون دختر آخر خانواده ام مسخره گاهی میکنن منم با خنده و شوخی سعی میکنم بگذرم و بعضی جاها سیاست حرف زدن لازمه بفهمن اعتماد ب نفس داری دیگه مسخره نمیکنن

بهم اتگو تا وقتیـ که زندم ولوم ناکنی..! یعنی الان مُردم؟؟🙂🖤😅😅🚶‍♂
سلام عزیزم منم قدم اندازه شماست دوتا دختر دارم دختر بزرگم یازده سالشه هم قد من وایساده درک میکنم حرف ...

شما توی زندگی مشترک باید بدونی که قد کوتاه چقد خوبه 

تازع آقایون هم که دوست دارن

توی خانوادمون من کوتاهم برا همینم‌ همیشه یه چیزی بهم میگن

عزیزم منم تو خانواده از بقیه دخترا کوتاه تر بودم ولی با تحصیلات به جایی رسیدم که دهن همشون بسته شده و کلا قد رفته رده ی اخر

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
چی میگن ؟ منم قدم کوتاهه ۱۶۹ ولی تاحالا نشده چیزی بهم بگن ..  حرف بقیه چه اهمیتی داره ..؟ مهم ...

میگن چقد کوتاهی خیلی کوتاهی 

بزرگترای خونواده میگن یه فکری براش بکنید خیلی کوتاهه

سن و قدت اصلا بهم نمیخورن و...

هرکاری میخوام بکنم میگن او با این قدت...همش میگن تو با این قد کوتاهت

خوشبحالت تو که خیلی قدت خوبه

شما توی زندگی مشترک باید بدونی که قد کوتاه چقد خوبه  تازع آقایون هم که دوست دارن

دقیقا

همسرم ۱۸۲ هست

انتقاد سازنده تون رو براي خودتون نگه داريد😉فقط خانم هاي بالاي ٣٠سال استثنا هستن😅
چی میگن ؟ منم قدم کوتاهه ۱۶۹ ولی تاحالا نشده چیزی بهم بگن ..  حرف بقیه چه اهمیتی داره ..؟ مهم ...

اتفاقا خیلیا نگران اینن قدم کوتاهه پسرا نمیپسندن

این مورد واقعا برام مهم نیس که یه پسر خوشش بیاد یا نه ولی خودم میخواستم بلند تر میبودم..کوتاه ترینم

حرفاشون خیلی بده..توی جمع و مهمونی همیشه همه یه چیزی میگن..دلم نمیخواد اصلا جایی برم

چون بهش فکر میکنی یه چیزی میگن ..

بعدشم جوابشونو همون موقع محکم بده تا دهنشون تا همیشه بسته بشه .. تو که گناهی نکردی 

شما توی زندگی مشترک باید بدونی که قد کوتاه چقد خوبه  تازع آقایون هم که دوست دارن

من مشکلی باقدم ندارم البته از راهنمایی ب بعد فهمیدم ک قدم بزار کوتاه هستش ولی چون خوش برخورد بودم و باسیاست قدم در نظر نمی اومد

بهم اتگو تا وقتیـ که زندم ولوم ناکنی..! یعنی الان مُردم؟؟🙂🖤😅😅🚶‍♂