فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان نتایج 243 بازدید | 23 پست بنظرتون امشب نتایج میاد؟؟دعا کنید🥺💞من خیلی استرس دارم😭@shadi252 بیا اینجا💖 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/05/08 | 20:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38804 وای خدا زودتر لطفاً🥺دلم هیجان میخواد. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
___بریتنی___ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4827 ن نمیاد برو بخواب در سرم دختر پیری عصبی می رقصد شهر بر روی سر من عربی می رقصد این جهان با همه دغدغه هایش دارد روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 خیر دوشنبه یک صبح میاد عزیزم گفتن حداکثر تا دوشنبه بعد شما میگی یک صبح؟ که میشه سه شنبه😊 همیشه زودتر میومده والا تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 وای خدا زودتر لطفاً🥺 دلم هیجان میخواد. من خیلییی استرس دارم دیگه نمیکشم واقعا افسردگی بدی گرفتم دارم سکته میکنم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 ن نمیاد برو بخواب الان وقت خوابه؟ تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 نتایج چی کنکور😂 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
___بریتنی___ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 4827 الان وقت خوابه؟ 😐😐😐منظورم بود امشب رو بخواب استرس نکش بیدار نباش در سرم دختر پیری عصبی می رقصد شهر بر روی سر من عربی می رقصد این جهان با همه دغدغه هایش دارد روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38804 من خیلییی استرس دارم دیگه نمیکشم واقعا افسردگی بدی گرفتم دارم سکته میکنم نه بابا.استرس نداره که.به قول عموم کنکور امسال بوده سال بعد هم هست سال بعدش هم هست.ان شا الله نتیجه تلاشتو به بهترین نحو بگیری🤲 ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 😐😐😐منظورم بود امشب رو بخواب استرس نکش بیدار نباش 😂 هرشب تا ۴ بیدارم بخوابمم خواب نتیجه میبینم در این حد داغون🤕 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 نه بابا.استرس نداره که. به قول عموم کنکور امسال بوده سال بعد هم هست سال بعدش هم هست. ان شا الله نت ... همه بهم همین حرفو میگن ولی دست خودم نیست میترسم شرمنده بشم تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
samajonam عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1514 کنکور😂 به امضات توجه نکردم انشاالله قبول میشی برای برادر من هم دعا کنید
_پاستیل_خرسی عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 258 گفتن نتایج از دوشنبه هفته آینده میاد😐 حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤