2777
2789
عنوان

نتایج

243 بازدید | 23 پست

بنظرتون امشب نتایج میاد؟؟

دعا کنید🥺💞من خیلی استرس دارم😭

@shadi252   بیا اینجا💖

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن نمیاد برو بخواب

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
خیر دوشنبه یک صبح میاد 

عزیزم گفتن حداکثر تا دوشنبه بعد شما میگی یک صبح؟ که میشه سه شنبه😊 همیشه زودتر میومده والا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

وای خدا زودتر لطفاً🥺 دلم هیجان میخواد.

من خیلییی استرس دارم دیگه نمیکشم واقعا افسردگی بدی گرفتم دارم سکته میکنم

الان وقت خوابه؟

😐😐😐منظورم بود امشب رو بخواب استرس نکش بیدار نباش 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد
من خیلییی استرس دارم دیگه نمیکشم واقعا افسردگی بدی گرفتم دارم سکته میکنم

نه بابا.استرس نداره که.

به قول عموم کنکور امسال بوده سال بعد هم هست سال بعدش هم هست.

ان شا الله نتیجه تلاشتو به بهترین نحو بگیری🤲

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

😐😐😐منظورم بود امشب رو بخواب استرس نکش بیدار نباش 

😂 هرشب تا ۴ بیدارم بخوابمم خواب نتیجه میبینم در این حد داغون🤕

نه بابا.استرس نداره که. به قول عموم کنکور امسال بوده سال بعد هم هست سال بعدش هم هست. ان شا الله نت ...

همه بهم همین حرفو میگن ولی دست خودم نیست میترسم شرمنده بشم

گفتن نتایج از دوشنبه هفته آینده میاد😐

حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد ، عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد ، گفته بودی یوسف گمگشته باز آید ولی ، یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد دلتنگتمم خوش خنده م🖤