2777
2789
عنوان

همتون بیاین

202 بازدید | 51 پست

من یه ادمی که اظطراب بیماری دارم دم به دقیقه دستمو میزارم رو نبضم که ببینم چجوری میزنه

امروز تو تلویزیون یکی بود گفت اریتمی قلبی منم رفتم سرچ کردم دقیقا از همونچیزی که استرسشو دارم اومد بالا

من از دست این تلقین چیکار‌ کنم سرمو به کدوم دیوار بکوبم اصلا چرا باید این شبکه میزدممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آریتمی چیزی نیست که ازش بترسی! منم آریتمی دارم، با یه نوار قلب ساده هم مشخص میشه

دو نوع هست که یکیش اصلا داروی آنچنانی هم نمیخواد مثل برای من

یه نوع هم داروی بیشتری میخواد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم آریتمی چیزی نیست که ازش بترسی! منم آریتمی دارم، با یه نوار قلب ساده هم مشخص میشه دو نوع هست ک ...

من ندارمش کلا چند ماهه رو قلبم خیلی کلیک کردم میخام ی عیبی ازش بگیرم

شما چند سالتونه؟

وای گریم داره در میاددد

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن به این چیزار اصلا فک نکن به خودت برس تا حالت خوب بشه برو پیش مشاور اگه حالت ...

مشاور از تو گوشیم وقت بگیرم ب نظرت میتونع کمکم‌کنه تلفنی؟

چون حضوری فعلا شرایطشو اصلا ندارم