2777
2789
عنوان

همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 51 پست
والا بابا خسته شدم تو ب چ چیزایی فکر میکنی خانوادم دیوانه شدن  

همش فکر میکنم به یه مرضی مبتلا شدم که میمیرم همین نزدیکی ها

ام اس،سرطان،تومورمغزی و هزارتا مریضی دیگه ک با سرچ تو گوگل میاد خدا لعنتشون نکنه‌،اصن نباید سرچ بزنی

من ادم ترسو و استرسی هستم که بخاطر همین استرس مشکلات گوارشی پیداکردم معده ام داغون شده

منم همیشه نبضم رو میگیرم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش فکر میکنم به یه مرضی مبتلا شدم که میمیرم همین نزدیکی ها ام اس،سرطان،تومورمغزی و هزارتا مریضی دی ...

چقدر شما مث منید منم از فکرا معدم داغون شده ۵ ماه قرص مصرف کردم توسط پزشک فکر نکنم درمون شدنی باشه فعلا قرص نمیخورم

من ب تومور فکر میکردم رفتم ام ار ای دادم

یبوست داری؟ پوستت خشکه؟

چرا اینارو میپرسید من استرسم بیشتر شد 

یبوست دارم بعضی وقتا پوستمم چربه ولی هروز چون با صابون میشورم نمیدونم دقیقا خشکه یا چرب ولی چربه 

همش فکر میکنم به یه مرضی مبتلا شدم که میمیرم همین نزدیکی ها ام اس،سرطان،تومورمغزی و هزارتا مریضی دی ...

وای شما هم نبضتون رو میگیرید؟😐😐فکر کردم فقط خودم اینجوری ام

چقدر شما مث منید منم از فکرا معدم داغون شده ۵ ماه قرص مصرف کردم توسط پزشک فکر نکنم درمون شدنی باشه ف ...

من تا یکم ب تنگی نفسم فکر میکنم احساس میکنم امبولی ریه دارم و الانه که خفه شم

عزیزم همه ی این بلاها بخاطر تلقین و استرس سرمون میاد،دست خودم نیس نمیتونم اروم باشم و فکرنکنم

من نوارقلب و اکو گرفتم سالم بودم نمیدونم چرا دنبال اینم یه مریضی به خودم بچسبونم😭

چرا اینارو میپرسید من استرسم بیشتر شد  یبوست دارم بعضی وقتا پوستمم چربه ولی هروز چون با صابون ...

عزیزم هیچیت نیست 

تو طب سنتی بهش میگن سودا زیاد شده 

افکار منفی میاد سراغت 

یبوست میگیری.طبع بدنت سرد و خشک شده همییییین نترس 

نرو مشاوره الکی پول نده .برو پیش یه دکتر طب سنتی خب علائمتو بگو کمکت می‌کنه .من آدمایی رو میشناسم که به جنون رسیده بودن .البته من خودمم سودا دارم همش افکار منفی میاد سراغم فک میکنم سرطان دارم 

من تا یکم ب تنگی نفسم فکر میکنم احساس میکنم امبولی ریه دارم و الانه که خفه شم عزیزم همه ی این بلاها ...

چند سالتونع؟؟

من دستمو میزارم رو نبضم بعضی وقتا اروم میزنه بعضی وقتا تند 

به مادرم گفتم گفت چرا واقعا اینکارو میکنی بنده خدا خسته شد از دستم

عزیزم هیچیت نیست  تو طب سنتی بهش میگن سودا زیاد شده  افکار منفی میاد سراغت  یبوست ...

بله معدم هم سرده پاهامم همیشه سرده 

من یه عادت بدی دارم چیزای گیاهی بهم نمیسازه😭

بله معدم هم سرده پاهامم همیشه سرده  من یه عادت بدی دارم چیزای گیاهی بهم نمیسازه😭

ببین من بدتر از توام . جوری که حتی سردی تا مغزمم رفته فراموش کار شدم .بدتر از همه دل دردای بدی دارم .یه نصیحت بهت قدر سلامتیتو بدون بیخیال باش